Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 Touring - zadní reproduktory ve střeše

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Chtel bych upgradovat zadni reproduktory v mojem Touringu.Nevi nekdo jakou maximalni hloubku reproduktoru dostanu do prostoru ve strese???

Pripadne nemohl by mi nekdo vyfotit mrizku na reprak abych videl kde jsou umistene packy ktere ji drzi?Nerad,ale ku.evsky nerad bych ji polamal nebo nejak jinak uskodil podstresi.Lehce ven nejde a pouziti sily se mi nejevi jako vhodne.

Mate nekdo vytipovany prostor kde se da ukryt CD menic? Ja vzdau nemam baterii,takze zvazuju do toho prostoru kde je dostatek mista.Sice blby pristup,ale k menici nelezu kazdy den...Pod sedacky mi nevleze.

Nema nekdo origo fotku jak je uchyceny menic v touringu z vyroby?Nekde ho vrazit museli...

Dik za relevantni odpovedi....
bergos
Klubové ID: 159

#2 Příspěvek od bergos »

za mřížku se neboj trochu více zarvat, jsou tam z boku(myslím) dvě plastové packy zaražené v plechovém pérku. když jsem to vytahoval poprvé tak sem měl strach jak sviňa :D ale šlo to.
repráky mají nějaké zvláštní rozměry, oproti klasice.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&fg=20
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

na co chceš dávat cd měnič? a není lepší ty prachy investovat do MP3 radia? mě přijde cdmenič jako zbytečnost.nicméně podívej se do kufru vpravo, u kombajna to ale asi nebude, já tam mám něco jako konzolku na ktero by to šlo přidělat.
Odpovědět