Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kardan aneb přenášíme výkon

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od JaraX »

čau, tak jsem si včera vyzvedl TDSko po výměně tlumičů, sedí na billsteinech vážně perfektně a kupodivu to jde cítit i na rovné pěkné cestě. No a dneska si tak jedu v klidečku 90 a najednou slyším "bum,bum,bum,bum" takový rytmický mlácení, první mě napadlo že mi bouchla guma a tak zkontroluju, vše ok, tak na neutrál protůruju motor a vše ok, tak jedu znova, zrychluju a ticho, pustím plyn a ticho,ale když držím konstatní otáčky tak to mlátí jako prase a třebe se celý auto asi to bude hurdyspojka nebo nějaký uložení kardanu. Tak jsem zvědavej, dělali ste to někdo? co ještě vyměnit?
pilot504
Klubové ID: 448

#2 Příspěvek od pilot504 »

Taky mě to dělalo tokový bum bum bum :o) a měl jsem špatný uloženní kardanu. Byla utrhlá guma co je v ní to ložisko a když se to rozkmitalo, tak to vypadalo, že mi kardan vyběhne podlahou :? a taky to bylo cítit když jsem dal ruku na tunel za předníma sedačkama, ale na e32....
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

pilot504 píše:Taky mě to dělalo tokový bum bum bum :o) a měl jsem špatný uloženní kardanu. Byla utrhlá guma co je v ní to ložisko a když se to rozkmitalo, tak to vypadalo, že mi kardan vyběhne podlahou :? a taky to bylo cítit když jsem dal ruku na tunel za předníma sedačkama, ale na e32....
mě to normálně třepe celým autem, sedačkama atd.
pilot504
Klubové ID: 448

#4 Příspěvek od pilot504 »

JaraX píše:
pilot504 píše:Taky mě to dělalo tokový bum bum bum :o) a měl jsem špatný uloženní kardanu. Byla utrhlá guma co je v ní to ložisko a když se to rozkmitalo, tak to vypadalo, že mi kardan vyběhne podlahou :? a taky to bylo cítit když jsem dal ruku na tunel za předníma sedačkama, ale na e32....
mě to normálně třepe celým autem, sedačkama atd.
No..mě to "jen" bouchalo do plechu co je přišroubovanej k podlaze mezi kardanem a výfukem. A od něj se to přenášelo do podlahy. Ale celým autem mi to netřepalo...
Odpovědět