Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kardan aneb přenášíme výkon
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
čau, tak jsem si včera vyzvedl TDSko po výměně tlumičů, sedí na billsteinech vážně perfektně a kupodivu to jde cítit i na rovné pěkné cestě. No a dneska si tak jedu v klidečku 90 a najednou slyším "bum,bum,bum,bum" takový rytmický mlácení, první mě napadlo že mi bouchla guma a tak zkontroluju, vše ok, tak na neutrál protůruju motor a vše ok, tak jedu znova, zrychluju a ticho, pustím plyn a ticho,ale když držím konstatní otáčky tak to mlátí jako prase a třebe se celý auto asi to bude hurdyspojka nebo nějaký uložení kardanu. Tak jsem zvědavej, dělali ste to někdo? co ještě vyměnit?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
mě to normálně třepe celým autem, sedačkama atd.pilot504 píše:Taky mě to dělalo tokový bum bum bum) a měl jsem špatný uloženní kardanu. Byla utrhlá guma co je v ní to ložisko a když se to rozkmitalo, tak to vypadalo, že mi kardan vyběhne podlahou
a taky to bylo cítit když jsem dal ruku na tunel za předníma sedačkama, ale na e32....
-
- Klubové ID: 448
No..mě to "jen" bouchalo do plechu co je přišroubovanej k podlaze mezi kardanem a výfukem. A od něj se to přenášelo do podlahy. Ale celým autem mi to netřepalo...JaraX píše:mě to normálně třepe celým autem, sedačkama atd.pilot504 píše:Taky mě to dělalo tokový bum bum bum) a měl jsem špatný uloženní kardanu. Byla utrhlá guma co je v ní to ložisko a když se to rozkmitalo, tak to vypadalo, že mi kardan vyběhne podlahou
a taky to bylo cítit když jsem dal ruku na tunel za předníma sedačkama, ale na e32....