Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Šrouby

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Slid
Klubové ID: 1699

#1 Příspěvek od Slid »

Můžete mi někdo říct jaký maj rozměr šrouby na E36 M?x?x?
Chci objednat bezpečáky a nějak nevím rozměr! :oops:
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

hmm takže M12x1,5x?? délka je kolik to sem nikde nenašel :? a auto nemám doma jinak bych se neptal pro chytráky :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

Slid píše:hmm takže M12x1,5x?? délka je kolik to sem nikde nenašel :? a auto nemám doma jinak bych se neptal pro chytráky :D
ja kdyz kupoval bezpecaky tak jsem rekl ze to mam na bmw :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Slid

#4 Příspěvek od Slid »

patras píše:
Slid píše:hmm takže M12x1,5x?? délka je kolik to sem nikde nenašel :? a auto nemám doma jinak bych se neptal pro chytráky :D
ja kdyz kupoval bezpecaky tak jsem rekl ze to mam na bmw :)

Jasně, ale když pohledám po netu na nějaký e-shop najdu pouze mrtě rozměrů a druhů proto se ptám no..... :wink: :roll:
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

Pokud by ses chtěl těch svých obyč zbavit,měl bych zájem.Dneska jsem šmejdil okolo káry a k mému údivu mám taky bezpečáky,ovšem bez toho nasazovacího trnu.Takže zatím si nepřipoustím starosti jak je vytáhnu ven.Pokud nepůjdou přiměřeně rozumně,vytáhnu asi toho majitele co mi to prodal.Kamarád mi dneska barvitě popsal jak oddělávali jeden bezpečák na nějake E class ...Hrůzou mi vstávaly vlasy na palici...
Slid

#6 Příspěvek od Slid »

matiz píše:Pokud by ses chtěl těch svých obyč zbavit,měl bych zájem.Dneska jsem šmejdil okolo káry a k mému údivu mám taky bezpečáky,ovšem bez toho nasazovacího trnu.Takže zatím si nepřipoustím starosti jak je vytáhnu ven.Pokud nepůjdou přiměřeně rozumně,vytáhnu asi toho majitele co mi to prodal.Kamarád mi dneska barvitě popsal jak oddělávali jeden bezpečák na nějake E class ...Hrůzou mi vstávaly vlasy na palici...
Zbavovat se jich nebudu, nechám si je do rezervy člověk nidky neví :wink:
Jinak já bezpečáky taky sundával na jednom voze a šlo to, ale dělal sem to doma.Trubka, hasák,svářečka + elektrody!
Jinak pokud máš origo, jeden vyndej a objednej si dle něj new šroub + trn!
Pokud nemáš origo a nemáš trn dej je co nejdříve pryč, je to blbej pocit píchnout tři prdele od baráku..... :wink:
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od milo »

matiz píše:Pokud by ses chtěl těch svých obyč zbavit,měl bych zájem.Dneska jsem šmejdil okolo káry a k mému údivu mám taky bezpečáky,ovšem bez toho nasazovacího trnu.Takže zatím si nepřipoustím starosti jak je vytáhnu ven.Pokud nepůjdou přiměřeně rozumně,vytáhnu asi toho majitele co mi to prodal.Kamarád mi dneska barvitě popsal jak oddělávali jeden bezpečák na nějake E class ...Hrůzou mi vstávaly vlasy na palici...
pokud to mas origo bmw bezpecaky, neni problem koupit novy trn, cislo trnu myslim najdes na sroubu a s tim potom napr. do autecu
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matiz »

nemas predstavu co ten trn stoji ??
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

130,- nebo tak neco...
“Ability is what you're capable of doing.”
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

milo píše:
pokud to mas origo bmw bezpecaky, neni problem koupit novy trn, cislo trnu myslim najdes na sroubu a s tim potom napr. do autecu
jj sem to psal, ale nejdříve ten šroub musí vyndat....... :wink:

jinak tady to máš dle ETK
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=36&fg=25
Odpovědět