Chci objednat bezpečáky a nějak nevím rozměr!

Zbavovat se jich nebudu, nechám si je do rezervy člověk nidky nevímatiz píše:Pokud by ses chtěl těch svých obyč zbavit,měl bych zájem.Dneska jsem šmejdil okolo káry a k mému údivu mám taky bezpečáky,ovšem bez toho nasazovacího trnu.Takže zatím si nepřipoustím starosti jak je vytáhnu ven.Pokud nepůjdou přiměřeně rozumně,vytáhnu asi toho majitele co mi to prodal.Kamarád mi dneska barvitě popsal jak oddělávali jeden bezpečák na nějake E class ...Hrůzou mi vstávaly vlasy na palici...
pokud to mas origo bmw bezpecaky, neni problem koupit novy trn, cislo trnu myslim najdes na sroubu a s tim potom napr. do autecumatiz píše:Pokud by ses chtěl těch svých obyč zbavit,měl bych zájem.Dneska jsem šmejdil okolo káry a k mému údivu mám taky bezpečáky,ovšem bez toho nasazovacího trnu.Takže zatím si nepřipoustím starosti jak je vytáhnu ven.Pokud nepůjdou přiměřeně rozumně,vytáhnu asi toho majitele co mi to prodal.Kamarád mi dneska barvitě popsal jak oddělávali jeden bezpečák na nějake E class ...Hrůzou mi vstávaly vlasy na palici...
jj sem to psal, ale nejdříve ten šroub musí vyndat.......milo píše:pokud to mas origo bmw bezpecaky, neni problem koupit novy trn, cislo trnu myslim najdes na sroubu a s tim potom napr. do autecumatiz píše:Pokud by ses chtěl těch svých obyč zbavit,měl bych zájem.Dneska jsem šmejdil okolo káry a k mému údivu mám taky bezpečáky,ovšem bez toho nasazovacího trnu.Takže zatím si nepřipoustím starosti jak je vytáhnu ven.Pokud nepůjdou přiměřeně rozumně,vytáhnu asi toho majitele co mi to prodal.Kamarád mi dneska barvitě popsal jak oddělávali jeden bezpečák na nějake E class ...Hrůzou mi vstávaly vlasy na palici...