Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výměna brzdovky + servo oleje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od CharlitoCZ »

Je jaro, nové auto a práce volá..
Chci si vyměnit brzdovku, nemám abs, tak si myslim, že to zvládnu, mužete mi prosím poradit jak na to a čeho se vyvarovat, mám takou představu, ale je dost nejasná, tak please help :(

Druhá věc je servo, asi by stačilo jen dolejt, ale nemám nejmenšího tucha, jakej výrobce oleje tam byl předtím, tak bych nerad, aby se mi olejíčky nějak pohádali, takže asi vyměnit komplet, to vůbec ale nevim kde to vypustit.. :oops:

děkuji a klaním se :)
Marek-is
Klubové ID: 181

#2 Příspěvek od Marek-is »

Bud ti to udelaj v nakem servisu vysavackou nebo samodomo.Brzdovku odsaj z nadobky uplne a nalej novou a vypoustej vsema okruhama tak az tam bude vsude ta nova.Pak radej odvzdusni.U serva napodobne vysaj treba inj.strikackou uplne a rovnou dolej novou,eventuelne odpoj hadicku.
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od CharlitoCZ »

a jak ty brzdy odvzdušnim? :oops:
Jo a kam vede ta hadička od toho serva? Resp. kde to mám hledat a jak se k tomu dostat?
lupik
Klubové ID: 479

#4 Příspěvek od lupik »

CharlitoCZ píše:a jak ty brzdy odvzdušnim? :oops:
Jo a kam vede ta hadička od toho serva? Resp. kde to mám hledat a jak se k tomu dostat?
na brzdách sou odvzdušňovací šrouby a pokavaď máš kliku, tak je nepovolíš :lol: :lol: :lol:

a co se týče serva, tak na něj mrkni a hned ty hadice uvidíš :roll:
Petous

#5 Příspěvek od Petous »

Byl jsem si nechat měnit brzdovku přímo v BMW. Říkal jsem si, že brzdy jsou dost důležitý na to abych se v nich š?oural sám a taky bylo potřeba zapsat výměnu do počítače. Nechal jsem tam litra i s materiálem, po půl hodině bylo hotovo a je na to 2 roky záruka...
Mě to za ty prachy stálo ;-)
Odpovědět