1.Mam pojistku u Allianz potrebuju pripojistit sklo,to by asi nebyl takovy problem ,kdyby uz nebylo praskle neni to sice moc videt ale proste prasklina je ,myslite ze by se to dalo nak zamaskovat popr. nemate nekdo znameho u Allianz ktery by primhouril oko ?
blbe se to fotilo ale pri zvetseni tam ta prasklina videt je pro ty co ji neuvidi tahne se nad steracem a dole v rohu se bohuzel jeste vetvi...
k té opravě skla...na jednom služebáku v práci jsme měnili asi třikrát sklo..pokaždé odlítlý kámen a ďobanec ve skle, který by se časem možná začal dál rozjíždět, už nás to nebavilo měnit pořád a dělat to přes pojistku tak když se to stalo znova (tohle auto na to mělo fakt smůlu) tak jsme to nechávali zalepit...už asi dvakrát na různých autech...pokud se to někomu stane , má se to prý co nejdřív zalepit nepromokavou izolepou a co nejdřív do servisu...je fakt že to opravili a skoro to nebylo ani vidět napustí to snad nějakým lepidlem, které to jakoby zataví....nevím jestli ti to pomůže, ale jako info snad pro ostatní...
xdentist píše:mam vyjadreni jen k tomu teplotnimu cidlu-to co je na fotce je kabel k el.sahare od klimy... s utrzenym tripinovym konektorem... URCITE ne k cidlu
neee chlape to mi nedelej .... takze dalsi tajna "zavada" na auti ...
co s tim provest?zrejme pripojit ...ale kam ???muzete nekdo dat foto ?
popr. i foto teplotniho cidla ?
foto nema ale poradit muzu kazdopadne to co tam mas dobre zaizoluj... ty tam mas klimu nefunkcni nebo jak? no a zkus najit jestli tam nemas origgo kabel k cidlu nekde jinde.musi byt vyveden ze svazku vlevo pred levym svetlem jak odbocuji kabely ke klaksonum,mlhovce,svetlu atd.tak jestli tam nemas nejakej dvouzilovej kablik navic s konektorem na konci.pokud tam nic takoveho nemas a treba ani stopu po tom ze to nekdo ustipnul tak musis natahnout novy kabel.... klidne mi zavolej 775657756
zejtra jedu do Plzne tak bych ti brnknul kolem 16.00 bych mel bejt v Plzni budes mit cas ?Cidlo uz jsem nasel,je u nej upadlej drat tak to jeste dneska davam do kupy.ale s tou klimou fakt nefim bych ti byl vdecnej kdyby jsi si na me udelal chvilku ....
SpookyKT píše:no pomalu se zacinam smirovat s tim ze si to sklo holt calnu sam,ale to D.O.
me s*re...to tu nikdo nema podobnej typ ???
sklo je v klidu, pojisti si ho jinde, třeba http://www.zfpa.cz já si svoje pojištoval a nikdo auto vidět nechtěl.
jinak pokud ti nejde přední vrtule, NEZAPINEJ klimu!!!!! jinak ti vylětí chladivo.
Zrovna jsem tendle problém řešil.
SpookyKT píše:no pomalu se zacinam smirovat s tim ze si to sklo holt calnu sam,ale to D.O.
sklo je v klidu, pojisti si ho jinde, třeba http://www.zfpa.cz já si svoje pojištoval a nikdo auto vidět nechtěl.
jinak pokud ti nejde přední vrtule, NEZAPINEJ klimu!!!!! jinak ti vylětí chladivo.
hmm tak to je hezky hele,kdyz sednu do auti tak mi BC hlasi nizkou hladinu chladici kapaliny,sem myslel ze je to chladic tak trochu casteji kontroluju stav a zatim v poho [neztraci se]vrtule jede ...nemohl by nekdo udelat foto kakde to ma byt pripojene ?Klima byla podle predchoziho majitele naplna lec nepouzivana ...ja ji obcas zapnu...
hmm tak to je hezky hele,kdyz sednu do auti tak mi BC hlasi nizkou hladinu chladici kapaliny,sem myslel ze je to chladic tak trochu casteji kontroluju stav a zatim v poho [neztraci se]vrtule jede ...nemohl by nekdo udelat foto kakde to ma byt pripojene ?Klima byla podle predchoziho majitele naplna lec nepouzivana ...ja ji obcas zapnu...
Nevím co máš za motor,ale
u TDS co mám je na motoru vrtule hnaná viskozní spojkou a před chladičem zepředu auta je elektrická vrtule, do té vedou tři dráty, dva plusy a jeden mínus, vrtule se zapíná při přehřátí auta a nebo po zapnutí klimy, když nejde ta elektrická vrtule a jde klima, je pravděpodobný že se klima přehřeje a vyletí ven chladivo. No a má to být připojené do té elektrovrtule.
JaraX píše:
Nevím co máš za motor,ale
u TDS co mám je na motoru vrtule hnaná viskozní spojkou a před chladičem zepředu auta je elektrická vrtule, do té vedou tři dráty, dva plusy a jeden mínus, vrtule se zapíná při přehřátí auta a nebo po zapnutí klimy, když nejde ta elektrická vrtule a jde klima, je pravděpodobný že se klima přehřeje a vyletí ven chladivo. No a má to být připojené do té elektrovrtule.
Hmm tak to je "super" vrtule na klima chladici jaksi CHYBI ... Proste koupe prvniho Bawa ...super stav a ted do nej jeste vrazim pul Mega
hlavně s klidem, nejsou to velký investice, jen to chce trošku práce, šikovný ručičky a auto bude v pohodě. díly koupíš přes BMW klub nebo z náhrady zapakatel.
Tak cidlo mam vyresene,milasek jde zitra na vymenu skla
,ale jeste nefim co s tim alarmem ...Jak vy ucite D.O. po vymene baterie
Treba bude stejnej postup ne