Když to už řešíte, co je tkovej zlatej kompromis, obutí na e46-330da 150kw( touring), aby to bylo hezké a sportoví, ale aby mi při jízdě po čr necvakaly zuby?
já mám obuto 225/45/17 dle mě ideální jak cena pneu .desing kol doporučuji kola s větší plochou ,prostě plnější ne límec! to bys musel mít min 18-19 což je nepraktické ,sic pěkné. 225/45/17 je ideální kompromis spotřeba, desing, cena, i na ty české posrané cesty se to dá.
yarde tys fšude. protože rád plazím jazyk na ty, které předjíždim, asi půjdu do těch 17tek, neb bych nerad o ten jazyk na našich nejen okreskásch přišel. toš chlapi,děkuji za rady a připomínky, mám z vás radost, že příznifce modrobílé vrtule nenecháte na holičkách. autom zdar, BMW OBZVLÁŠTĚ.
yarde tys fšude. protože rád plazím jazyk na ty, které předjíždim, asi půjdu do těch 17tek, neb bych nerad o ten jazyk na našich nejen okreskásch přišel. toš chlapi,děkuji za rady a připomínky, mám z vás radost, že příznifce modrobílé vrtule nenecháte na holičkách. autom zdar, BMW OBZVLÁŠTĚ.
nojooo, maš praudu. jsem už nějakej přepracovnej. omlouvam se, je to překlop. má tam být 330, víš, mám do ted ještě 530d, a loučím se s ní. tak jsem se trochu upsal. sorry. je jí škoda sloužila mi dlouho a bezchybně.
wagina píše:yarde tys fšude. protože rád plazím jazyk na ty, které předjíždim, asi půjdu do těch 17tek, neb bych nerad o ten jazyk na našich nejen okreskásch přišel. toš chlapi,děkuji za rady a připomínky, mám z vás radost, že příznifce modrobílé vrtule nenecháte na holičkách. autom zdar, BMW OBZVLÁŠTĚ.
no tak jo tak je nechtěj , já si je asi necham, nikdo je stejně nechce a když už je jednou mám tak s nima snad zestárnu....o)))