Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Doporučte zesik do 3000
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych do 3k za sesik asi nic nekoupil, možná se pokouknout na autohifi foru a sehnat nějakej starší a lepší ale do 3k sehnat nějakej slušnější dvoukanál by bejt nemusel zas problém. Mysli že v týhle cenový relaci výrobci nabízejí skoro to samé. 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
no hele ... bejt tebou zkusim projet http://www.annonce.cz .... borci tam prodavaj treba 3 mesice stary kousky... cca oi 1500-2000 levnejc... a mas to normalne se zarukou... jinak ty 3000,- je fakt docela malo...
btw- vcera jsem koukal v hradeckym ELECTROWORLDU maj magnata 1,5 KW
za 7tis a nejaky drobny .-)
btw- vcera jsem koukal v hradeckym ELECTROWORLDU maj magnata 1,5 KW

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
tweety píše:V autě mam radio pioneer DEH 1430-R, ve dveřích repro sony xplod xs-f1724, origo vejškáče, v zadnim platu repro sony xplod xs-f6941R . Jakej zesik by k tomu stačil aby to slušně hrálo ( hodně muziky za málo peněz ?)
urcite koupit starsi a bude to naprosto v pohode,nez novej za ty penize...
v nabidce mam starsi zesiky od 1700,-....
tweety píše:Mam e36 cupé a upravený tapecy abyc tam dal ty repra. Nafotim a poslu . zvuk je sakra lepší byt se stejnou sestavou .
Jo a ta cena mela byt samozrejme za starsi . Zase nejsem tak naivni![]()
Mate tip na nejaky starsi min 4kanal ?
foto určitě pošli. já chci dát xplody, do předu 1324 a do zadu nevím, chtěl bych nacpat 13ky do origo boxů
-
- Kontaktovat uživatele:
tweety píše:Mam e36 cupé a upravený tapecy abyc tam dal ty repra. Nafotim a poslu . zvuk je sakra lepší byt se stejnou sestavou .
Zkus se kouknou treba po Audisonu Lr 604, ale budes muset nejakou stovku jeste prihodit.. Super zes za super penize..
Martyn píše:tweety píše:Mam e36 cupé a upravený tapecy abyc tam dal ty repra. Nafotim a poslu . zvuk je sakra lepší byt se stejnou sestavou .
Zkus se kouknou treba po Audisonu Lr 604, ale budes muset nejakou stovku jeste prihodit.. Super zes za super penize..
Nemuzu nikde k tomu zesiku sehnat info