Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
napínací kladka a průser
Zdarec pánové a dámy, stala se mi taková brutální záležitost. Jsem z jihu čech a mam E36 (318i, motor M43) z r.96, koupil sem jí před tejdnem už s tim, že budu muset vyměnit napínací kladku u motoru (a víc věcí, ale to nejni důležitý). Bohužel nebyl čas, vypadala eště jakžtakž a jelikož kvůli práci sem musel do hlavního města, tak sem se vydal. Kus před Práglem to bohužel kladka nevydržela a odporoučela se neznámo kam a dnes je sobota a já potřebuju dnes či zítra ráno sehnat napínací kladku, nevíte kde jí v Práglu sehnat? Je to fakt nutný jaxvině. Nebo se na ní vyprdnout a koupit kratší řemen a natáhnout to bez tý napínací kladky? To se mi vůbec nechce. Sem bezradnej, mnu nic, tak se tady asi večer pěkně vožeru když nic jinýho, holt sem taky chytrak, sem měl jet druhy autem a byl by klid jee. Tož díkes za jakýkoli nápad či radu a čus, Čurbes.
Sorry za OT, ale nemá už mít náhodou M43 z 96tého místo rozvodového řemenu řetěz?Curbes23 píše: mam E36 (318i, motor M43) z r.96...>...Nebo se na ní vyprdnout a koupit kratší řemen a natáhnout to bez tý napínací kladky? To se mi vůbec nechce. Sem bezradnej, mnu nic, tak se tady asi večer pěkně vožeru když nic jinýho, holt sem taky chytrak, sem měl jet druhy autem a byl by klid jee. Tož díkes za jakýkoli nápad či radu a čus, Čurbes.
- bergos
- Klubové ID: 159
rozvodový řetěz má určitě, ale asi myslí náhon na servo nebo klimu...Peet píše:Sorry za OT, ale nemá už mít náhodou M43 z 96tého místo rozvodového řemenu řetěz?Curbes23 píše: mam E36 (318i, motor M43) z r.96...>...Nebo se na ní vyprdnout a koupit kratší řemen a natáhnout to bez tý napínací kladky? To se mi vůbec nechce. Sem bezradnej, mnu nic, tak se tady asi večer pěkně vožeru když nic jinýho, holt sem taky chytrak, sem měl jet druhy autem a byl by klid jee. Tož díkes za jakýkoli nápad či radu a čus, Čurbes.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Ok, ok, ok, už mlčím...bergos píše:rozvodový řetěz má určitě, ale asi myslí náhon na servo nebo klimu...Peet píše:Sorry za OT, ale nemá už mít náhodou M43 z 96tého místo rozvodového řemenu řetěz?Curbes23 píše: mam E36 (318i, motor M43) z r.96...>...Nebo se na ní vyprdnout a koupit kratší řemen a natáhnout to bez tý napínací kladky? To se mi vůbec nechce. Sem bezradnej, mnu nic, tak se tady asi večer pěkně vožeru když nic jinýho, holt sem taky chytrak, sem měl jet druhy autem a byl by klid jee. Tož díkes za jakýkoli nápad či radu a čus, Čurbes.