ma nekdo zkušenosti s lpg v 325i e 36???
zajimalo by me jak se auto potom chova a jakej system lpg koupit kolik stoji a kolik to pak zere atd.jestli to necuka no proste vsechno o tom.vim ze vas je tu dost lpg diky moc
Jediné LPG co lze doporučit je sekvenční vstřikováni plynu investice řádově 40000-50000kč podle výrobce spotřeba a výkon stejná jak na benzín.Ostatní zastarale typy lpg které používají směšovač na stejném principu jako karburátor raději ne už kvuli spotřebě,která je větší a spolehlivost nestálá i když cena je někde o 10 i víc tis levnější než vstřikování,ale tato výhoda se časem maže.
Jo Jo JO jak píše Hurdy... měl jsem na všech autech LPG (všechny typy) a jediná správná volba je MPi vstřikování.... já za něj dal s toroidní nádrží 45tis PS: Ale ani to není záruká že vše bude OK (musel jsem reklamovat hlavní řídící jednotku která se "hádala" s řídící jednotkou v BMW ... po výměně je to vpořádku
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Dolly píše:ma nekdo zkušenosti s lpg v 325i e 36??? zajimalo by me jak se auto potom chova a jakej system lpg koupit kolik stoji a kolik to pak zere atd.jestli to necuka no proste vsechno o tom.vim ze vas je tu dost lpg diky moc
já mám zkušenosti jen ty nejhorší, nic víc nic míň
romeo píše:me nabízeli digitalni vstrikovani plynu a chteli za to asi 35 tis. máte ho někdo v aute?to asi nebude tak dobry jak to sekvencni?
Moc se v lpg nevyznam ale na sekvencni vstrikovani jsem slysel jenom chvalu.. Digitalni vubec nevim, ale cenovy rozdil oproti sekvencnimu nebude tam drasticky kdyz ta tohle chteji 35, ne? Sekvence do BMW muze stat kolem 40ti?
mohu říci jen toliko ,,pokud nebudeš šetřit tak jseš schopen pořídit lpgsekvenční asi kolem 42 až 45 tis do e36 je lepe dát válcovou nádrž o oběmu70 litrů /větší nevleze/ odpadá problém co s rezervou, a na tu hrůzu zachováš jestě ulož prostor v kufru.co se týká systému ja použil ital výrobek LANDI RENZO reduktory a zbytek komponentů TARTARINI. měl jsem to e 39 a ted má žena e36 325 cupé a můžu říct bomba nevíš že to máš v autě ,a řídicí jednotky komunikují bez problémů ,a to jsem najel na e39 přes 100 000 km za rok jen se po 10 tisících provedla kontrola. těch vstupních info je víc když by jsi potřeboval.ja můžu jen doporučit musí to montovat ale odborníci ne packalové,což jsem také viděl, z toho by mohly vyplivat určité negativní skušenosti.