Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Lambda?
-
- Klubové ID: 2256
s pravidla to byva:
-netesnost sania
-lambda
-volnobez. ventil
-merac prietoku vzduchy
-palivovy filter
-sviecky ...
treba ale hlavne skontrolovat tesnost vsetkych hadic v sani, mne to robilo raz problem, bola tam mala netesnost, prisavalo to vzduch, sice pomaly, ale potom sa to nahromadilo a strelilo to do vyfucku...
-netesnost sania
-lambda
-volnobez. ventil
-merac prietoku vzduchy
-palivovy filter
-sviecky ...
treba ale hlavne skontrolovat tesnost vsetkych hadic v sani, mne to robilo raz problem, bola tam mala netesnost, prisavalo to vzduch, sice pomaly, ale potom sa to nahromadilo a strelilo to do vyfucku...
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
uřitě dej vědět, mě momentálně trápí totéž, byl jsem na diagnostice a vše je ok, dělá mi to jen v nižších otáčkách (2-3tis), nicméně nová váha, nová pumpa, ale jak jsem už řekl, diagnostika ok, spíš bych to viděl že mám někde prdlej vejfuk, jestli něco pořešim tak dám vědět
btw. na svíčky se chystám taky, ale furt se nemužu nějak dokopat k tomu

btw. na svíčky se chystám taky, ale furt se nemužu nějak dokopat k tomu

svíčky já mám nové - mám teda komplet udělanou hlavu -těsnění - a teď tohle - já osobně si myslím že je to Lambda ! nebo potenciometr na škrtící klapce - ale v pondělí to pořeším a doufám že mi můj brouk bude zase hezky zvonit při jízdě do uší ten nejezčí zvuk. Ale teď má kašel a začínám z toho být nachcípaný i já ale na nervy.
Ale nedám tomu pokoj do té doby dokud to nepojede

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj klučíci tak to moje BMW bude asi už konečně šlapat !!- do teďka jsem pod tím ležel a vyměňoval Lambdu ! nešla mi povolit ta stará tak jsem se s tím sral až do teďka a jel sem to profrčet -a můžu říct, že se po 3 měsících konečně srovnali otáčky a naplno sem s tím moc nemohl protože je ledovka ! a nechtěl jsem si rozbít čumák - takže až zítra ráno sednu a pořádně otestuji -tak napíšu a doufám že už uzavřu tuhle etapu problémů. Tak zatím
-
- Kontaktovat uživatele: