Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Samosvor do E46
Ahoj mám dotaz,uvažuji o koupi E46 zřejmně 328i protože vlastním E36 323i a niž se mi nechce.
1: Do jakých E46 se dělal samosvor?
2: Dělal se v základu?
3: Jaké druhy označení?
4: Od určitého roku?
Co jsem potřeboval o E46 jsem jakžtakž našel,ale o samosvoru nic!
Moc Vám děkuju za pomoc!
Děkuju Pepa
Moc Vám děkuju za pomoc!
Děkuju Pepa
-
- Klubové ID: 238
Samosvor se do E46 dával pouze do M3. Jonak bohužel nebyl nikde. Je tam nějáký problém s DSC. Musí se tam dělat něco s programem DSC aby byl schopný existovat s tím samosvorem.pepe3 píše:Ahoj mám dotaz,uvažuji o koupi E46 zřejmně 328i protože vlastním E36 323i a niž se mi nechce.
Moc Vám děkuju za pomoc!
Děkuju Pepa
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
ne to znamená když dáš samosvor tak musíš upravit DSC aby fungovalo správněpepe3 píše:Takže znamená že mi to někde můžou upravit a bude to jako samosvor? Kde to upravují?
Děkuju Pepa

-
- Klubové ID: 238
Kolik stojí. Hmmm dost. Ale diferák z M3 má jiný stálý převod.pepe3 píše:aha tak to jo!
Kolik tak cca stojí samosvor z tý M3 mám ho na E36 a nedokážu si představit jezdit bez něj v E46!
Děkuju
Pepa
No jak to tak vidím, tak nejlepší pro tebe bude nechat si tvůj diferák přestavět na samosvorný diferák a ještě k tomu upravit program v DSC.
Samosvor si myslim dat muzes ale rozhodne prijdes o DSC. E46 ma podle me DSC reseny primo v diferencialu coz je jinak nez ma E36 kde to funguje bez problemu spolecne ( tam je ale jen ASC+T) .. Tak sem to aspon pochopil ja z manualu Stealthova auta. Resil bych to kompletnim odpojenim DSC ... pro zabavu a sportovnejsi jizdu to za samosvor rozhodne stoji.
Jak se to asi pohybuje cenově ta přestavba toho diferáku? To jsem se tak těšil na jaro na E46 a koukám že bude bez samosvorukosh píše:Kolik stojí. Hmmm dost. Ale diferák z M3 má jiný stálý převod.pepe3 píše:aha tak to jo!
Kolik tak cca stojí samosvor z tý M3 mám ho na E36 a nedokážu si představit jezdit bez něj v E46!
Děkuju
Pepa
No jak to tak vidím, tak nejlepší pro tebe bude nechat si tvůj diferák přestavět na samosvorný diferák a ještě k tomu upravit program v DSC.

Nj, ale u e36 můžeš sehnat laciněji díly. E46 se se samosvorem nedělala, korm M3, takže musíš sehant někde ND a těžko z 2. ruky. Takže buď na zakázku nechat vyrobit, nebo koupit u BMW, respektive v motorsportu. A to nebude laciný. Takže za 8k na to určo zapomeň.matal píše:Nechci kecet, ale někdo z klubu si nechal dělat samosvor na E36ku, tuším že v Litomyšli v bmwpower, cena byla snad +-8k, jen jestli si to pamatuji dobře..Zkus "Hledat"