Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Divné zvuky při točení volantem
Mám menší problém : Když jedu a rychleji zatočím volantem - je jedno na jakou stranu, tak se ozývají divný zvuky (hučení), který je uvnitř auta dost slyšet. Zjistil jsem, že má taky na to vliv, když např dojedu ke křižovatce, kde více šlápnu na brzdy (kola jsou rovně) a když stojím na místě a začnu točit volantem, tak to hučení je dost slyšitelný v autě. Prostě dělá to jak po prudším zabrždění, tak po rychlejším točením volantu. Co by to mohlo být ? Mám E 36 320 24V z roku 95. Někdo mě říkal, že může být špatné servo-čerpadlo, posilovač brzd. Jo a ty problémy se začaly zvyšovat tím, čím víc jsem měl ojetý kotouče - při rychlejší jízdě to klepalo do pedálů. Ty mám vyměněný a dělá to furt. Díky za rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:m.deejay píše:Má na to vliv i stáří kapaliny v servu ? Kapaliny je tam dost
Spiš než stáří nějaký bordel jako voda apod. Rozhodně bych zkontroloval manžety na tyčkách řízení, jestli je nemáš děravý a od toho orezlý hřeben. Ten vydře gufera může ti to utíkat a nebo přisávat vzduch.
ted machruješ vid?

sumachr píše:Speedy píše:m.deejay píše:Má na to vliv i stáří kapaliny v servu ? Kapaliny je tam dost
Spiš než stáří nějaký bordel jako voda apod. Rozhodně bych zkontroloval manžety na tyčkách řízení, jestli je nemáš děravý a od toho orezlý hřeben. Ten vydře gufera může ti to utíkat a nebo přisávat vzduch.
ted machruješ vid?![]()
Ne, dělím se o zkušenosti