Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kolik si může vzít servis za výměnu?
Potřeboval bych vyměnit čepy na rameni ,nevíte kolik je rozumná cena co si můžou říct?
Byl sem se zeptat v jedný prodejně s dílama a tam mi řek že sou velkej za 8k a malej 700,- ale na netu sem našel za 350 a 450 tak neni třeba blbý když si je objednám a vemu je sebou na výměnu ?To bude práce tak kolem 5kila ne?
Byl sem se zeptat v jedný prodejně s dílama a tam mi řek že sou velkej za 8k a malej 700,- ale na netu sem našel za 350 a 450 tak neni třeba blbý když si je objednám a vemu je sebou na výměnu ?To bude práce tak kolem 5kila ne?
-
Hele predem ti to klidne reknou ale mas tu variantu ze si udelas sam a skurvis to, protoze podle toho co pises jsi to este nedelal takze je tu tam moznost este daleko vetsi nebo hold zaplatis nejakej peniz a oni ti to vymenej....jde o to tam proste slusne prijit a rict ze uz proste ty cepy mas z nejakyho duvodu ( ten si vymysli ) a jestli by ti to tam nehodili proste jen za praci pokud to bude v poho servis tak ti to udelaj.... 

Pivson píše:Přesně tak, mám svoje mechaniky a těm dodávám svoje díly.
Když mě nabídne lepší variantu rád příjmu, ale když mě nabízí předražený díly tak at si políbí něco.....
Nacpou ti tam nějáký šunty a za rok znova.
Do ty dílny bych už nešel
jj taky, jen z mensim rozdilem. mechanik me nabidne soucastku, ja se podivam po svete jesli se neda koupit lepsi a levnejsi. no a pak se rozhodnu

Hmm pokud máš známého mechanika tak samo, ale pokud je nějaký servis kde si každej přinese svoje díly.......tak to teda nevím no, z čeho pak je živ??.Jinak můj kamarád má servis a co si já neudělám sám, dávám jemu, jinak na dveřích má ceduli montujeme pouze zakoupené díly a je to lepší, protože pak nechoděj kněmu lidi co si nosej z vrakále věci nebo pochybná druhovýroba a za půl roku přijedou jak to že se mu to vysralo atd.....a chtěj to reklamovat nasraným tónem, ale samo ušetřili 200kč.Vše záleží na domluvě a vše se dá zařídit......a nakonec jsou obě strany spokojeny.