Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kolik si může vzít servis za výměnu?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
snuky
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od snuky »

Potřeboval bych vyměnit čepy na rameni ,nevíte kolik je rozumná cena co si můžou říct?
Byl sem se zeptat v jedný prodejně s dílama a tam mi řek že sou velkej za 8k a malej 700,- ale na netu sem našel za 350 a 450 tak neni třeba blbý když si je objednám a vemu je sebou na výměnu ?To bude práce tak kolem 5kila ne?
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

Asi jako když půjdeš do hospody s pivem :wink:
snuky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od snuky »

hmm,tak to musim nějak vymyslet ,nechce se mi zaplatit o litr víc ... :?
Já bych to měnil,ale dostal sem tady radu že se tam ty čepy lisujou,takže nemam možnost ...

ale neměnil jste někdo zajímá mě orientačně cena ..nikdy to neřeknou dopředu
error-motohanz

#4 Příspěvek od error-motohanz »

Hele predem ti to klidne reknou ale mas tu variantu ze si udelas sam a skurvis to, protoze podle toho co pises jsi to este nedelal takze je tu tam moznost este daleko vetsi nebo hold zaplatis nejakej peniz a oni ti to vymenej....jde o to tam proste slusne prijit a rict ze uz proste ty cepy mas z nejakyho duvodu ( ten si vymysli ) a jestli by ti to tam nehodili proste jen za praci pokud to bude v poho servis tak ti to udelaj.... :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Myslíš čepy na předním rameni?
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hitman »

ja delam bezne ze si privezu svoje dily z nemecka a on mi je tam nasklada....jde jen o domluvu
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pivson »

Přesně tak, mám svoje mechaniky a těm dodávám svoje díly.
Když mě nabídne lepší variantu rád příjmu, ale když mě nabízí předražený díly tak at si políbí něco.....

Nacpou ti tam nějáký šunty a za rok znova.
Do ty dílny bych už nešel
wolt

#8 Příspěvek od wolt »

Pivson píše:Přesně tak, mám svoje mechaniky a těm dodávám svoje díly.
Když mě nabídne lepší variantu rád příjmu, ale když mě nabízí předražený díly tak at si políbí něco.....

Nacpou ti tam nějáký šunty a za rok znova.
Do ty dílny bych už nešel

jj taky, jen z mensim rozdilem. mechanik me nabidne soucastku, ja se podivam po svete jesli se neda koupit lepsi a levnejsi. no a pak se rozhodnu :D
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

Hmm pokud máš známého mechanika tak samo, ale pokud je nějaký servis kde si každej přinese svoje díly.......tak to teda nevím no, z čeho pak je živ??.Jinak můj kamarád má servis a co si já neudělám sám, dávám jemu, jinak na dveřích má ceduli montujeme pouze zakoupené díly a je to lepší, protože pak nechoděj kněmu lidi co si nosej z vrakále věci nebo pochybná druhovýroba a za půl roku přijedou jak to že se mu to vysralo atd.....a chtěj to reklamovat nasraným tónem, ale samo ušetřili 200kč.Vše záleží na domluvě a vše se dá zařídit......a nakonec jsou obě strany spokojeny.
snuky
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od snuky »

asi to tak udělám,zkusim se zeptat tady v servisech u nás co by si za to řekli a uvidim...

jinak může mi někdo poradit kde se daji sehnat nejlevneji?Potřebuju na přední nápravu,zatím sem našel za 450-550 /ks
Odpovědět