Da se poridit SLUSNA? Rad bych E46 (uplne nejradsi coupe ) 323i nebo lepe 328i ovsem uz nejsem zvedavy zahucet do kary behem roku za dalsich 50tis.. Co na nich odchazi? Jak je to s cenama ND? Slysel jsem ze na 46 jsou dily za raketu? Co stoji treba ramena? Jak s km - kdyz maj najeto pres 200tis, vadi to necemu - co se zacina srat? Moc se mi libi ale zase tolik penez nemam, takze premyslim jestli za tyhle prachy nejake koncernove ho*no nebo bmw... Nebo novejsi alfinku Jo BMW by ihned slo na LPG tuning
Martyn píše:Da se poridit SLUSNA? Rad bych E46 (uplne nejradsi coupe ) 323i nebo lepe 328i ovsem uz nejsem zvedavy zahucet do kary behem roku za dalsich 50tis..
to se u stare jete kary stane snad vzdycky Malo kdo proda auto s novyma naplnema, brzdama atd. za dobrou cenu....
Ceny ND jsou na úrovni běžných dílů BMW,žádná raketa.Kupodivu někté jsou dokonce levnější origo než z druhovýroby.Ramena jsem měnil,bohužel jsou hliníková ,obě stála 10 tis,ale ta se nemění každý měsíc.Jinak v poho.
Martyn píše:Da se poridit SLUSNA? Rad bych E46 (uplne nejradsi coupe ) 323i nebo lepe 328i ovsem uz nejsem zvedavy zahucet do kary behem roku za dalsich 50tis..
to se u stare jete kary stane snad vzdycky Malo kdo proda auto s novyma naplnema, brzdama atd. za dobrou cenu....
Tak to je jasne - s rozvodama (jak je to u bawka s rozvodama - tam je to resene jinak nez u ostatnich aut, ze?), olejem, pripadne destickama samo pocitam ihned po koupi.. Jde mi o to jestli 5-6 let stara trojka nebude vyzadovat nejakou vetsi investici..
Btw vyplati se ji dovezt nebo koupit tady? Jak rikam, jde mi o tech. stav a cenu Nejradsi bych po nejakym nemeckym dedulovi s platem vajicek na plate a plnou serviskou:)
Smaart píše:Minulý rok sem koupil 46 320i nechal předělat na plyn od té doby jsem s tim najej 50000km a kromě předních tyček na stab žádný problém
Tak to congrats, takhle nejak bych si to predstavoval Ale az za nejakou dobu, asi poletim do teplych kraju na par mesicu... a az se vratim tak se urco nejaka poresi