Díky.

Mel sem moznost porovnat:JaraX píše:co jsem slyšel harman Kardon origo v E46 tak maximalni luxus, ale dodělat to by asi byla pěkná jebačka.
Jestli myslíš HK v té 320Ci tak tam nehrál právě nic moc. Byl doje*aný jako celé auto. Dal jsem si tam potom pár CD ze kterých to jde dobře poslechnout (nějakou klasiku, U2 ...) a nebylo to ono. Samo, že to bylo lepší než standard ale prostě to nebylo ono.JaraX píše:co jsem slyšel harman Kardon origo v E46 tak maximalni luxus.
no já jsem zkaženej z e36, vše hraje líp než e36Dave píše:Jestli myslíš HK v té 320Ci tak tam nehrál právě nic moc. Byl doje*aný jako celé auto. Dal jsem si tam potom pár CD ze kterých to jde dobře poslechnout (nějakou klasiku, U2 ...) a nebylo to ono. Samo, že to bylo lepší než standard ale prostě to nebylo ono.JaraX píše:co jsem slyšel harman Kardon origo v E46 tak maximalni luxus.
Koukni sem.... origo rámeček stojí za howno.... ale byla to neskutečná práce.... MDF, řezat, brousit, brousit, tmelit, brousit, stříkat, brousit...atd.Whisky píše:no tak to ja taky, ale na Audio jsem ujety. Meneni CD bussines neni tak strasny. redukcni ramecek pry vyjde na ctyristovky. a baterka v kufru je super, protoze je napajeni zesiku hned za bukemja zadni repro v combi resit nebudu, dam poradny predek a samozrejme vytlumeni.