Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

CD do navigace na E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
rades

#1 Příspěvek od rades »

Zdar
Vlastnim E46ku 320d,kde je navigace,ale mám v ní staré CD,které je již staré- zavádějící a málo podrobné.Proto prosím,jestli někdo tento problém neřešil a nemá nějakou novou verzi-nejlépe podrobnou mapu ČR a případně i evropu?? Díky za odpovědi a případné kontakty a odkazy :D .Radek
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

http://www.navteq.com http://www.bmw.cz

jestli hledas nekoho na prepal nebo stahnuti TAK JDI DO PRDELE CORKARI ZKURVENEJ !
cabadaj
Klubové ID: 68

#3 Příspěvek od cabadaj »

Tak na něho Darmone . Buď je čorkař a nebo hůř . Je to provokatér policie , který jde po tobě .
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

cabadaj píše:Tak na něho Darmone . Buď je čorkař a nebo hůř . Je to provokatér policie , který jde po tobě .
po mne tezko, ja s kradenejma vecma nekseftuju :)
cabadaj
Klubové ID: 68

#5 Příspěvek od cabadaj »

:wink:
rades

#6 Příspěvek od rades »

darmon píše:www.navteq.com http://www.bmw.cz

jestli hledas nekoho na prepal nebo stahnuti TAK JDI DO PRDELE CORKARI ZKURVENEJ !

No,tak vidim,ze jsi asi pěkně omezenej,ale to je ostatně videt na tvem vyjadřování i na tvém mottu.Já jsem nepsal,že chci někoho na přepal,ale žádám tu o radu,kde bych sehnal cd do navigace legálně a za peníze.Než začneš používat taková slova jako ku..a,tak si to napřed přečti,nebo se běž vyřvat do lesa,jestli tě něco trápí. A to,že mě tituluješ čorkařem svědčí o tom,že s tím asi máš co dočinění.Nechápu,jak mě takhle můžeš nazývat,když mě vůbec neznáš.To CD sháním proto,že mám auto roku 2002 (podotýkám s legálním CD!!!) a šlo mi o radu nebo kontakt na někoho,kdo má aktuálnější verzi,protože v tom mém starém CD nejsou menší města.Takže své trapné příspěvky si nech na doma pro někoho,kdo tě žere a jestli máš něco k věci,tak to tu napiš.Jinak prosím i ostatní normální čtenáře,kteří by mi mohli poradit,aby napsali příspěvek. předem děkuji.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#7 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

rades píše:
darmon píše:www.navteq.com http://www.bmw.cz

No,tak vidim,ze jsi asi pěkně omezenej,ale to je ostatně videt na tvem vyjadřování i na tvém mottu.Já jsem nepsal,že chci někoho na přepal,ale žádám tu o radu,kde bych sehnal cd do navigace legálně a za peníze.Než začneš používat taková slova jako ku..a,tak si to napřed přečti,nebo se běž vyřvat do lesa,jestli tě něco trápí. A to,že mě tituluješ čorkařem svědčí o tom,že s tím asi máš co dočinění.Nechápu,jak mě takhle můžeš nazývat,když mě vůbec neznáš.To CD sháním proto,že mám auto roku 2002 (podotýkám s legálním CD!!!) a šlo mi o radu nebo kontakt na někoho,kdo má aktuálnější verzi,protože v tom mém starém CD nejsou menší města.Takže své trapné příspěvky si nech na doma pro někoho,kdo tě žere a jestli máš něco k věci,tak to tu napiš.Jinak prosím i ostatní normální čtenáře,kteří by mi mohli poradit,aby napsali příspěvek. předem děkuji.
Přečti si SZ.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
mirin

#8 Příspěvek od mirin »

Koupil jsem navigační CD v Rakousku,ale bohužel pro ČR jsou tam opravdu jen větší města.Nevím jestli něco nového pro systém v BMW exisuje.Pro Škoda a VW ano.
Odpovědět