Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pumpa spojky na e36 M3
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak napiš a pochystáme polínka na zátop 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
to je jeste dobry
znamej ode me bral par veci na auto, dal ho do doporuceneho nejvic nejlepsiho servisu "Uloupežnika s.r.o"
a jake bylo prekvapeni, kdyz po cca 2mesicich zjistil, ze mu napr nevymenili chladic, kterej dodal skoro novej, ale ten starej prohnutej a deravej necim zalepili a nabastlili zpatky... kdyz to zjistil (moc casto kapotu nezveda a proste jim veril), chladic uz tekl proudem... na dalnici v kolone
... v servise mu rekli, ze ten chladic tam samo dali a ze on jej musel prodat a ted je otravuje s nejakym starym...
... zvlastni je
, ze po tom co na nej majitel vytahl nejakou trubku a rekl mu, at tahne do hajzlu, se mu stala takova divna vec s autem...
asi neni dobry nasirat cloveka, kterej ma stavebni firmu a zamestnava nase vychodni sousedy, kteri se diky dobre praci citi sefovi zavazani a...
znamej ode me bral par veci na auto, dal ho do doporuceneho nejvic nejlepsiho servisu "Uloupežnika s.r.o"
asi neni dobry nasirat cloveka, kterej ma stavebni firmu a zamestnava nase vychodni sousedy, kteri se diky dobre praci citi sefovi zavazani a...
“Ability is what you're capable of doing.”