Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

umrela e36 :(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kot3l
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kot3l »

nazdar, vcera sme jeli v totalnim lijaku. byl sem nastesti kousek od domova, coz bylo STESI, pac umrelo auto, projizdelo se ne silnicema, ale rekama, pac vsude bylo vody jak nas..no. no a najednou mi zacali svitit ABS, a pak zhaslo auto, vse bezelo, ale jen chvilku, nez se dovybyla baterka, krom nastartovani. no byla to super zabava tlacit to v tom brutalnim desti, nastesti kousek.
chtel sem se zeptat co mohlo zapricinit ten kratas a kde? pocitam, ze to neni normalni stav, takze by me i zajimalo, co s tim. dikec
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Bych řekl, že až to uschne, tak poběží jak hodinky.
error-motohanz

#3 Příspěvek od error-motohanz »

no jo ale az to zase zvlhne tak to nepobezi jako hodinky.... 8)
Maslista

#4 Příspěvek od Maslista »

Podle mně ti odešel altík.. to ABS přestalo fachat si myslím kvůli poklesu napětí...
na mém předešlém autě odešly pouze uhlíky a efekt podobnej jako si popsal... když nabiješ baterii jde to nastartovat? :wink:
Kot3l
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kot3l »

Maslista píše:Podle mně ti odešel altík.. to ABS přestalo fachat si myslím kvůli poklesu napětí...
na mém předešlém autě odešly pouze uhlíky a efekt podobnej jako si popsal... když nabiješ baterii jde to nastartovat? :wink:

k tomu sem se jeste nedockal stalo se to pozde vecer a musel sem jit chrapat, abych se vubec rano vzbudil do rachoty :)
Odpovědět