nene, bylo na tom logo, je to trochu videt na foto, napravo... imho to bylo delany na tu ovalnou jednu koncovku, taky fotka trochu zkresluje, vypadalo to celkem fajne
omfg vyfotil jsem to, pze jsem to jeste nevidel, melo to logo AcRizka, chtel jsem se s vami o to podelit, soudruzi, a vy na me takle se+u na vas, jdu na obed
LOPOLO píše:to je nejakej bastl, ne? .. kdyby to aspon sedelo k tem vyfukum ...
Hanzi a myslíš že to stálo za foto? tak jak píše Lopolo,bastl tuning kterej nesnáším
nechapu co tim chce pan rict....
napisu ze to neni AC schnitzer difuzor a je to, ne?
to ze je ta fotka neni nejlepsi je videt hned na zacatku, ale tyhle ty veci s nejakou znackou jsou co do kvality srovnatelny s originalem co vylezl s fabriky. ja si to dokazu predstavit a mi se to libi
Hanz píše:omfg vyfotil jsem to, pze jsem to jeste nevidel, melo to logo AcRizka, chtel jsem se s vami o to podelit, soudruzi, a vy na me takle se+u na vas, jdu na obed
Řízek - se řekne německy Schnitzel, úpravce se jmenuje Schnitzer, což by v překladu znamenalo řezbář
LOPOLO píše:to je nejakej bastl, ne? .. kdyby to aspon sedelo k tem vyfukum ...
Hanzi a myslíš že to stálo za foto? tak jak píše Lopolo,bastl tuning kterej nesnáším
to ze je ta fotka neni nejlepsi je videt hned na zacatku, ale tyhle ty veci s nejakou znackou jsou co do kvality srovnatelny s originalem co vylezl s fabriky. ja si to dokazu predstavit a mi se to libi
ty seš ale lulin plast bude asi fpoho a mám rád doplňky typu ac schnitzer,ale to jak tam vidím ten výfuk kterej je o 2cm mimo mě točí .... takže já bych si jen řekl majitel je bastlíř a hotovo,je to zpasovaný na úrovni tuzingu a hotovo...
M3maniac píše:
ty seš ale lulin plast bude asi fpoho a mám rád doplňky typu ac schnitzer,ale to jak tam vidím ten výfuk kterej je o 2cm mimo mě točí .... takže já bych si jen řekl majitel je bastlíř a hotovo,je to zpasovaný na úrovni tuzingu a hotovo...
presne tak, slo o to, ze mi pise hafo zoufalejch ZadnichM3naraznikuChtivejch a tohle je snadna pomoc, zustane zadni obyc naraznik a vymeni se deflektor... krom tohodle se prodava jeste jeden typ na ebay, ale vypada imho hur...
Misa- diky, vim jak se pise oboji, jen mi to prijde funny, tak to pouzivam
Hanz píše:presne tak, slo o to, ze mi pise hafo zoufalejch ZadnichM3naraznikuChtivejch a tohle je snadna pomoc, zustane zadni obyc naraznik a vymeni se deflektor... krom tohodle se prodava jeste jeden typ na ebay, ale vypada imho hur...
Misa- diky, vim jak se pise oboji, jen mi to prijde funny, tak to pouzivam
Hm,chtěl jsem jen říct,že bych tu radost majiteli neudělal abych něco takového fotil,majitel je bastlíř a hotovo,jinak i tento difuzor bude stat u AC schnitzer myslím jak starsi mkovej nárazník