Andre píše:Co přesně zanamená kontrolka se závorkama a vykřičníkem uvnitř?Vypadá tkhle nějak (!) Začala mi občas poblikávat, ale nemohu najít příčinu...
me to blikalo . dolil jsem brzdovku a prestalo to. pak v servise zjistili , ze mam volnou hadicku u brzd. Zavada odstranena a uz to neblika
Andre píše:Taky jsem už dolil brzdovku ale nepomohlo to...
To bude kontrolka opotřebení brzd. destiček.Pokud máš ale desky OK, tak se ti asi začíná odlamovat to čidlo u brzd kotouče.A tím problikáváním se s tebou jen loučí .Budeš muset objevit na jakém kole to je a vyměnit.
Majore, není vždy pravda. Tento týden jsem kupoval nový desky a kotouče na předek, právě proto, že to problikávalo, ale po sundání jsem zjistil, že desky maj ještě tak 50% a pak jsem si prohlídnul čidlo a to jak je strčený do desky tak vývody byly malinko odizolované, jakoby se to z toho čidla povolilo a problikávalo to. Takže pokud si někdo myslíte, že jste na ty desky ještě nenajeli tolik a nějak brzy svítí, tak koukněte pořídně i na čidlo
Andre píše:Co přesně zanamená kontrolka se závorkama a vykřičníkem uvnitř?Vypadá tkhle nějak (!) Začala mi občas poblikávat, ale nemohu najít příčinu...
Kontrolka se jmenuje Hydraulický systém brzd, při rosvícení signaluzuje nadměrný pokles stavu brzdové kapaliny. Takže buď jí tam je málo, nebo ti to někde teče a mizí Ti.Pokud brzdovky tam máš správně koukni na čidlo jestli neblbne.
George_D píše:Majore, není vždy pravda. Tento týden jsem kupoval nový desky a kotouče na předek, právě proto, že to problikávalo, ale po sundání jsem zjistil, že desky maj ještě tak 50% a pak jsem si prohlídnul čidlo a to jak je strčený do desky tak vývody byly malinko odizolované, jakoby se to z toho čidla povolilo a problikávalo to. Takže pokud si někdo myslíte, že jste na ty desky ještě nenajeli tolik a nějak brzy svítí, tak koukněte pořídně i na čidlo
Kámoš měl na compactu ten samej problém,vyměnili jsme obložení i čidlo.Kapalina dolitá afurt to dělalo.Nakonec Jsme přišli na to,že se to špatně kostřilo.Jak otevřeš kapotu tak je tam u pantu kostra,po dotažení je vše ok
Pánové omlouvám se ,ta kontrolka destiček je skutečně pouze kroužek bez vykřičníku s přerušovaným obložením okolo.To co mu problikává je skutečně tlak v brzd.soustavě.
pánové jsem guma, ale kde najdu tu kostru
teďka mi to občas trochu bliká, pak chvilku svítí a tak, tak bych se na to mrknul, brzdy by měly bejt ok, kapalina je taky a taky neubejvá, akorát mě to nervuje a bojim se o ři?...