Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

osvetleni stredoveho panelu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greg
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Greg »

zdravim, prestala mi svitit zacovicka na stredovem panelu ktera podsvetluje ovladani ventilatoru, klimy, atd... mate nekdo zkusenosti s jeji vymenou? popripade jestli se da vymenit za jiny odstin nez oranz a v tom pripade jestli se i podsvice tachometru a tak da zmenit? diky predem za info
Malvolio

#2 Příspěvek od Malvolio »

Greg píše:zdravim, prestala mi svitit zacovicka na stredovem panelu ktera podsvetluje ovladani ventilatoru, klimy, atd... mate nekdo zkusenosti s jeji vymenou? popripade jestli se da vymenit za jiny odstin nez oranz a v tom pripade jestli se i podsvice tachometru a tak da zmenit? diky predem za info

Zalezi na typu...ja mam manualni dvouzonovou klimu a tam to bylo jednoduche....vyndat ovladaci tlacitka, odsroubovat kryt a hned pod tim je zarovicka. Je bila, oranzovost se docili zabarvenim prvku....ale mozna kdyz tam das treba modrou zarovicku (nebo prevlek), tak to bude svitit zelene :-)
Pawllos

#3 Příspěvek od Pawllos »

Taky jsem ji menil, je to jak rika Malvolio... Jen jsem bojoval s tou zarovkou dobrych 10 minut protoze mi z toho nesla vyndat. Ven couha jen ta sklenena banka a nesla vyndat. Nakonec jsem ji vyndal opatrne kombinackama :wink:
Malvolio

#4 Příspěvek od Malvolio »

Pawllos píše: Ven couha jen ta sklenena banka a nesla vyndat. Nakonec jsem ji vyndal opatrne kombinackama :wink:

Ja jsem na to pouzil klesticky na kontaktni cocky, ty jsou na to idealni :-) mely by je davat do sady naradi :-)
Greg
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Greg »

oki, diky. praveze jsem za ni zkousel tahat a moc se ji nechtelo, hold budu muset zatahnout poradne ;) jinak vite nekdo co je to za tip zarovicky? a jestli se da koupit jen v BMW nebo i nekde jinde?
George_D
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od George_D »

Greg píše:oki, diky. praveze jsem za ni zkousel tahat a moc se ji nechtelo, hold budu muset zatahnout poradne ;) jinak vite nekdo co je to za tip zarovicky? a jestli se da koupit jen v BMW nebo i nekde jinde?

Podle mě je to klasická malá žárovka co je v zapalovači a stojí do 10kč. Taky jsem jich několik měnil ale nemám klimu. Koupíš kdekoli v autodílech :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět