zdravim, prestala mi svitit zacovicka na stredovem panelu ktera podsvetluje ovladani ventilatoru, klimy, atd... mate nekdo zkusenosti s jeji vymenou? popripade jestli se da vymenit za jiny odstin nez oranz a v tom pripade jestli se i podsvice tachometru a tak da zmenit? diky predem za info
Greg píše:zdravim, prestala mi svitit zacovicka na stredovem panelu ktera podsvetluje ovladani ventilatoru, klimy, atd... mate nekdo zkusenosti s jeji vymenou? popripade jestli se da vymenit za jiny odstin nez oranz a v tom pripade jestli se i podsvice tachometru a tak da zmenit? diky predem za info
Zalezi na typu...ja mam manualni dvouzonovou klimu a tam to bylo jednoduche....vyndat ovladaci tlacitka, odsroubovat kryt a hned pod tim je zarovicka. Je bila, oranzovost se docili zabarvenim prvku....ale mozna kdyz tam das treba modrou zarovicku (nebo prevlek), tak to bude svitit zelene
Taky jsem ji menil, je to jak rika Malvolio... Jen jsem bojoval s tou zarovkou dobrych 10 minut protoze mi z toho nesla vyndat. Ven couha jen ta sklenena banka a nesla vyndat. Nakonec jsem ji vyndal opatrne kombinackama
oki, diky. praveze jsem za ni zkousel tahat a moc se ji nechtelo, hold budu muset zatahnout poradne jinak vite nekdo co je to za tip zarovicky? a jestli se da koupit jen v BMW nebo i nekde jinde?
Greg píše:oki, diky. praveze jsem za ni zkousel tahat a moc se ji nechtelo, hold budu muset zatahnout poradne jinak vite nekdo co je to za tip zarovicky? a jestli se da koupit jen v BMW nebo i nekde jinde?
Podle mě je to klasická malá žárovka co je v zapalovači a stojí do 10kč. Taky jsem jich několik měnil ale nemám klimu. Koupíš kdekoli v autodílech