Cau lidi, měl bych prosbu jestli někdo nemá rozebranej kompresor klimy tak ten magnet. Nějak se to tam kámošovi seklo a namotalo to kabely k ty spojce a udělalo to hromadu neplechy. Po několika řečech zkušených, že to dohromady dát nepůjde jsme to zprovoznili akorát tam chybí nějaké připoevnění toho magnetu ke kompresoru, aby se neprotáčel a nejspíš to nějak ulítlo, tak by bylo dobrý kdyby to měl někdo venku a dal mi detailní foto magnetu a kopresoru jak to přesně vypadá. No doufam že to z toho co jsem napsal pochopíte a nafotí někdo. Díky předem
Zave: Tys nedávno psal že jsi to rozebíral na 6 mam dojem. Nefotils to??
jo ja to cely rozdelaval, kompresor mi celej lezi rozdelanej doma, rozdelana je¨komplet i ta spojka, auto uz sem prodal takze to bude lezet asi jeste dlouho nez to vyhodim
Je to na E36 coupe M42 rok 1994 a ty to zave vyfot. Jde mi hlavně o to jak je udělaný, aby se ta spojka neprotáčela na kompresoru, jak je tam uchycená.
Ano to chápu, ale jak je udělaný, že se neprotočí ten magnet?? Protože to je hladký, no jedině že by to bylo tou spojkou vyfrézovaný No můžete to někdo vyblejsknout at si to nějak představim??
No právě, ale jak ten magnet drží když je natvrdo My se k tomu dostanem Nám se ten magnet prostě utrhnul a vzal sebou i kabel a utrhal to a točil se tak nevim co vše vzal sebou