zdar mam problem kdyz vypnu asc u e36 zahrabu tak mi pak nejde opet zapnout , neresil jste nekdo tento problem?
zapne se az kdyz vypnu klicek od zapalovani a opet nastartuji
sumachr píše:zdar mam problem kdyz vypnu asc u e36 zahrabu tak mi pak nejde opet zapnout , neresil jste nekdo tento problem?
sumachr píše:zdar mam problem kdyz vypnu asc u e36 zahrabu tak mi pak nejde opet zapnout , neresil jste nekdo tento problem?
tak tam bude nejaka chybka .. byl si s tim na diagnostice?
tak sjem nejspise na to prisel cim to bylo tedy snad ted jsem to testoval a zatim se to neprojevilo a popravde jsem mu daval za usi )
bud to bylo ze byl volny tapec na kapote kde v nem byl cely mechanismus od asc vytlacen takze buh vi co to tam delalo pri jizde a nebo druha vec jak drzi lanko ten plastik tak ten byl rozlamany tak ten sjem take pripevnil
takze snad to byla jen z tehlech dvou blbosti a doufam ze je vyreseno
sumachr píše:OK ASC vyreseno a nikdo by na to neprisel cim to mohlo byt , ani jeden servis to nenapadlo vsichni se hned snazili vymenit vse nejdrazsi co jen jde
tak to tady napis .. treba se to stane nekomu dalsimu ...
btw, ASC a samosvor je u me zatim v pohode
sumachr píše:OK ASC vyreseno a nikdo by na to neprisel cim to mohlo byt , ani jeden servis to nenapadlo vsichni se hned snazili vymenit vse nejdrazsi co jen jde
ty uuz ten samosvor mas uz na aute? ja chci take ((( hanz rikal ze ma jeste jeden tak az prijede nejaky jeho kamos koupim ho take,
vcera jsem jezdil s M se samosvorem a je to super jak si stim autem krasne zablbnes a pritom to muzes dobre kocirovat - bez nej je to na prd
jinak byl uplne v prd...... silenblok na motoru jako kdyby tam nebyl tkze jak mi motor skakal az ke kapote se vzdy o kapotu odpojil kabel od asc a kdyz nahodou ne tak se naplo lanko a tim se zas asc dostalo do necinosti proste chujovina a jsem stastnej ze to byla jen takovahle blbost uz mi chteli povymenovat skoro vsechno