no tak to se mi taky stalo a bylo v haji podsvicení displeje ale šikovny elektrikář to jistě opraví A radio se vytahuje povolením dvou šroubků které jsou ukryty za otvíracím plastem. Teda alespon u mého bývalého rádia tomu tak bylo
Cantona píše:no tak to se mi taky stalo a bylo v haji podsvicení displeje ale šikovny elektrikář to jistě opraví A radio se vytahuje povolením dvou šroubků které jsou ukryty za otvíracím plastem. Teda alespon u mého bývalého rádia tomu tak bylo
a je to TORX 7 nebo 10 ..ted nevim... a hodne dlouho sroubovat nez ho vytahnes.... vcelku bezproblemova zalezitost.
neviem ako to mas, ake torxy a prisroubovane radio???Ale ja som ho vyrval celkom jednoducho....dal som dole okrasnu mriezku a mas v rohoch styri diery do ktorych narves cca naraz styri 3mm tenke dlhe tycky,ktore ti uvolnia zapadky (to musis citit) a zaroven tahas do do stran k sebe radio.
andyXXL píše:neviem ako to mas, ake torxy a prisroubovane radio???Ale ja som ho vyrval celkom jednoducho....dal som dole okrasnu mriezku a mas v rohoch styri diery do ktorych narves cca naraz styri 3mm tenke dlhe tycky,ktore ti uvolnia zapadky (to musis citit) a zaroven tahas do do stran k sebe radio.