Ahoj, pred 5 000 km jsem si nechal menit olej a ted koukam, ze tam skoro zadny nemam, navic je to nejky cerny. Mam 318tds, e36 z 1998. Jsem technicky pablb, tak na mne musite nahlas a pomalu. Diky diky diky
No, vzhledem kt omu, ze jsem ted mel necekane vydaje, tak jsem spis cekal odpoved typu: "snad to bude jenom zasranym filtrem", nebo tak neco. Ale diky, asi to tak udelam.
J_H_ píše:No, vzhledem kt omu, ze jsem ted mel necekane vydaje, tak jsem spis cekal odpoved typu: "snad to bude jenom zasranym filtrem", nebo tak neco. Ale diky, asi to tak udelam.
pokud jsi technicky pablb jak pises tak pochybuju ze budes delat GO motoru
radeji se vazne porad se servisem!!
ne ze bych tomu zas tak moc rozumel ale to ze je olej tmavy by melo byt vporadku ne konec koncu to je jeho funkce mimo mazani vazat na sebe vsechen bordel co volne lita po motoru nekde jsem cet ze spinavy olej je us po cca 2000 km
Dolejvám dva litry a něco na 15t. km .2,5tds.Mrkni jestli máš turbo od oleje nebo bývá olej v sání do motoru.To znamená že turbo propouští olej do sání a tím víš co
Je to trošku rozdíl ,ale a? mrkne do sání a bude vědět čím to nejspíš bude to? můj názor,možná něco jinýho nebo se s tím smiř o dolejvej a dolejvej a dolejvej jak já
Dande píše:Je to trošku rozdíl ,ale a? mrkne do sání a bude vědět čím to nejspíš bude to? můj názor,možná něco jinýho nebo se s tím smiř o dolejvej a dolejvej a dolejvej jak já
pokud mas kryt pod motorem (pod chladicema) sundej a koukni jestli ti netece olej z olejovyho chladice (z prirub) je mozne ze uz je stare ztvrdle tesneni
Caute. Ja som mal tiez starost s prsiami motoru, trosku povolilo tesnenie a výmena je v nedohladne, ale trosku epoxidu a uz olej netecie, inac 12.000km a olej je presne medzi ryskami, po vymene bol tesne pod vrchnou ryskou, takze by to malo byt O.K. Samozrejme trosku oleja v sani, ale co uz.
Dande píše:Je to trošku rozdíl ,ale a? mrkne do sání a bude vědět čím to nejspíš bude to? můj názor,možná něco jinýho nebo se s tím smiř o dolejvej a dolejvej a dolejvej jak já
pokud mas kryt pod motorem (pod chladicema) sundej a koukni jestli ti netece olej z olejovyho chladice (z prirub) je mozne ze uz je stare ztvrdle tesneni
Tohle všecko mám OK u mě je to prostě turbo ,ale někdy se podívám i tam jestli náhodou neteču i tamtudy