andyXXL píše:Ked mas to auto rad je ti jedno ci vysolis tolko km(teraz so v nemecku,jeden frajer kupil 20rocny mercedes kupe za streikanie dal 5000Euro,viac ako stalo auto...tak uvaz,su ludia ktori ocenia stav auta,aj ked je ich malo)...Ja davam autu to comu patri a moj nazor nie som taky bohaty aby som kupoval smejdy,ktore vymenim trikrat pocas zivotnosti tych drahsich.Kamos dal QH sice na 1.8 Seata po roku stiekli.Dalsi kamos co robi v Elite povedal je to horsia trieda od prvovyroby,ktoru zabali QH a preda lacnejsie...je to ale na tebe rob co uznas za vhod..ak chces usetrit kup tie Kyaby.Cus
Určite máš recht, ale pozri sa na to z môjho hľadiska. Auto má 12 rokov a 230tis. km a u nás má cenu možno 180tis. Sk. V zime som ho trochu trtol, pozháňal som veci, dal ho streknú?, teraz som kúpil disky, no všeho všudy už ma stálo asi 225litrov!

Keby som mal ešte teraz vykešova? ďalšiu desinu za tlmiče, tak by som si to auto musel necha? už do smrti

. Kúpil som už tie QH-čka, resp. LIP, či ako to teraz označujú a uvidíme. A sú to plyňáče, takže Ti ručím za to, že určite nevytečú...

A navyše, ako som spomínal, na ten obrovský počet km, ktoré ja ročne spravím (12-13 tis. ročne

) mi vydržia dos? dlho a buď si istý, že dlhšie ako 3-4 roky to auto ma? nebudem. Takže toľko môj pohľad, v každom prípade Ti ďakujem za radu a za názor...