Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ukazatel teploty se lehce vychýlil do prava

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cantona

#1 Příspěvek od Cantona »

Ahojte dneska jsem udělal se svým mazlem takový okruh Zlín - Hradec - Praha - Zlín. Při zpáteční cestě z Praglu jsem jel plný kotel a nějak se ručička teploměru vychýlila trocha doprava - po ubrání se po několika okamžicích vrátila do normálu. Nemůže to být naký signál k naké poruše???? :?: :?: :?: třeba palice, že, to by bolo nadělení
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Slavisimo »

Cantona píše:Ahojte dneska jsem udělal se svým mazlem takový okruh Zlín - Hradec - Praha - Zlín. Při zpáteční cestě z Praglu jsem jel plný kotel a nějak se ručička teploměru vychýlila trocha doprava - po ubrání se po několika okamžicích vrátila do normálu. Nemůže to být naký signál k naké poruše???? :?: :?: :?: třeba palice, že, to by bolo nadělení
neco podobnyho nam to dela u TDS, jedes kotel rucicka se mirne vychyli a spadne vykon a kdyz uberes ne chvili tak se to zsa vrati do normalu :?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DC Výkonná rada »

zarostlý chladící okruh, nebo pumpa už nepumpuje jak má
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#4 Příspěvek od TURBO_KrteK »

jj koukni na pumpu .... me nemila prekvapila na mimoni :? z5 na chatu sem jel na lane :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Taky mě napadlo, jestli to nemůže být málo napnutý řemen a tím by docházelo k prokluzu a pumpa by nedostatečně čerpala. Pak to chce pročistit chladiče, jestli jsou zanesené a zkontrolovat vizkospojku.
Cantona

#6 Příspěvek od Cantona »

pumpa měněná při 170 tkm ted tam je nakých 254 tkm dneska jsem tomu zas dával a nic - tak doufám že to je v poho díky :D
Odpovědět