Ahojte dneska jsem udělal se svým mazlem takový okruh Zlín - Hradec - Praha - Zlín. Při zpáteční cestě z Praglu jsem jel plný kotel a nějak se ručička teploměru vychýlila trocha doprava - po ubrání se po několika okamžicích vrátila do normálu. Nemůže to být naký signál k naké poruše???? třeba palice, že, to by bolo nadělení
Cantona píše:Ahojte dneska jsem udělal se svým mazlem takový okruh Zlín - Hradec - Praha - Zlín. Při zpáteční cestě z Praglu jsem jel plný kotel a nějak se ručička teploměru vychýlila trocha doprava - po ubrání se po několika okamžicích vrátila do normálu. Nemůže to být naký signál k naké poruše???? třeba palice, že, to by bolo nadělení
neco podobnyho nam to dela u TDS, jedes kotel rucicka se mirne vychyli a spadne vykon a kdyz uberes ne chvili tak se to zsa vrati do normalu
Taky mě napadlo, jestli to nemůže být málo napnutý řemen a tím by docházelo k prokluzu a pumpa by nedostatečně čerpala. Pak to chce pročistit chladiče, jestli jsou zanesené a zkontrolovat vizkospojku.