Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spínací skříňka
Včera mi na autě odešla spínací skříňka nebo jak se to jmenuje,prostě se klíč jenom protáčí, nebose sekne.Nevíte kolik koštuje nová,popřípadě z vrakáče??Jo a eště dotaz,auto sem nastartoval ale pak mi nešlo chcípnout,tak sem ho chcíp že sem tam dal vyšší rychlost a chcíplo,jenže pak mi svítily kontrolky,tak sem odpojil baterku no a bojim se jestli až se to spraví a baterku zapojim,jesi mi nezačnou svítit airbagy a nebudu muset na výmaz 

-
- Kontaktovat uživatele:
Na vrakaci malo kdy maji k autum klice... Taky to nemusi byt jen spinackou,ale prevodem mezi ni a elektrickou casti,cili zamkem volantu. Napred tu spinacku vyndej tak,ze strcis v prvni poloze do te dirky vedle klice tvrdy drat zatlacis jej dovnitr. Pak by mela jit ven. Pak se podivej jak vypada ten vnitrek za ni.Pokud s nim otocis sroubovakem a vse bude normalne fungovat,tak je to spinackou. Pokud ne,tak oddelej na druhe strane tu krabicku co do ni vedou draty,drzi je myslim jeden nebo dva sroubky. Napred tohle zjisti nez neco koupis... Osobne si myslim ze bude praskly ten prevod...
Presne toto sa mi stalo vcera. Kluc bol tiez zaseknuty, po chvili som ho rozhybal, teda cely stastny som ho vytiahol. Samozrejme, ze sa mi zamkol volant, ktory uz teraz nejde odomknut, kluc sa v skrinke len pretaca, niekedy sa zasekne. Vlozka vytiahnut nejde ani po zastrceni drotika. Co s tym, odvrtat celu skrinku? Teraz pozeram obrazok zostavy spinacky a vidim, ze skrutky su z hornej strany. Ako sa k nim dostanem? Myslim ze je nad nou len ten plast - da sa dat dole?
Vdaka za radu.
Vdaka za radu.