Koupil sem e 30 318 touring.V prosinci sem vzal spatnej benzin u Carrefouru a od te doby mam pakarnu. Uz sem vymenil palivovej filtr a do nadrze sem nalil DRY FUEL a vypadalo to dobre ale jen chvilku...auto nema pravidelne otacky,obcas se uplne dusi,ze to radsi chcipnu,hodne spatne reaguje na plyn,az kdyz dam plnej kolik,tak si kuckne a pak vystreli,ale lochtani nepobira.je to m40,poradte,dik
To myslim,ze nebudej jen spatnym benzinem...to by jsi tam musel dat misto naturalu naftu...rekl bych,ze to spis bude siticem...v prubehu zahrivani motoru se to zlepsuje?
Kdyz se ohreje,tak je to lepsi ale ne uplne v poradku. Na volnobeh to ma kolem 700 otacek a auto se trochu klepe. Pri jizde kdyz na to slapnu,tak to chvilkama(asi tak na 2 sekundy) tahne mene a v nizsich ot. taky nic moc.Dik za kazdou radu,sem na skole,tak nemam moc penez ale chci ho mit OK v kazdym pripade.dik
Hele takt to nebude benzinem ale zkus vypojit lambdu jestli to neco udela a jestli ne, tak je to ona.... chtelo by to diagnostiku ale nejspis to bude ona...pak mozna volnobezak nebo vaha vzduchu...delalo mi to naprosto totez a bylo to lambda..
Tak sem to ohral a pak sem odpojil lambdu a zda se mi ze to jelo lip..myslim ze to tahlo lip i min cukalo,na volnobeh se to tolik nedusi.Co vy na to???? Mrknu na svicky a nastuduju tu vahu vzduchu a uvidim jak to zmaknu.
Jen pro info - kolik může stát nová lambda + práce s jejím vyměněním (servis). Mám podobné příznaky u M43, ale stane se mi to velmi zřídka (tak 1x týdně to zaškube, jinak šlape skvěle). Může být i toto lambdou? Nedělalo by to pořád?
No nedelalo, ta lambda ti muze odchazet pomalu...Ale chce to tu diagnostiku spis driv nez neco koupis...ale za novou v servisu pocitej ranec....mohl bych ti mozna pak sehnnat nejako levnejsi...
no nevim jak tady ale u mé 316i M40 E30 jsem dával lambdu novou a koupil jsem lambdu za 850,- na felicii a předělal jen konektor..a i na diagnostice pak auto vykazovalo hodnoty který má mít.
Ta lambda je stejná jen má jinej konektor.
Dobrý, kolik teda můžu počítat, že bude stát nová v servise, případně za kolik by mi ji někdo nabídl tady? A co práce, jak je časově náročný ji vyměnit? Díky...
no když bys koupil tu s filcky tak to máš za 20minut hotový..ustřihneš konektor na nový a na starý a starej dáš na novou lambdu ..mě i barvy drátu odpovídali..připajelo se to a hotovo a maká už 2roky v pohodě
V Inveltu mi rekl,že lambda stojí 3000,- a diagnostika od 6 do 15 stovek....tak to je peklo. Kdyz mam 318ku tak tam asi nemuzu dat lambdu z Felicky...si myslim...???
Radejs píše:V Inveltu mi rekl,že lambda stojí 3000,- a diagnostika od 6 do 15 stovek....tak to je peklo. Kdyz mam 318ku tak tam asi nemuzu dat lambdu z Felicky...si myslim...???
316 i 318 je stejnej motor tak jestli ta lambda maka tak proc ne .. i kdyz nevim jestli ma filcka vyhrivanou lamdu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
tohle lambdou nebude, kdys je v prdeli lambda DME se prepne do nouzovyho rezimu a jede bez problemu akorat se spatnejma emisema a asi o 1-2l/100 vetsi spotrebou, na chod motoru ma minimalni vliv natoz aby to chciplo, myslim ze to bude spis volnobeznej ventil ten u M40 odchazi po tech letech pomerne pravidelne, taky premer kabely koukni na svicky a rozdelovac.
volnobeznej ventil to samo muze bejt taky, tak ho vyndej a zkus ho na baterce jen pripojit na primo jestli v nem klape...ale chtelo by to tu diagnostiku, tam zjistis tu lambdu...u me to delalo presne totez a na radu "teoretiků" jsem vymenil volnobezak a malem vahu vzduchu a pak se to pripojilo dala se tam nova lambada od bosche a nemusi bejt s felicie...ta univerzal vyhrivana se 4 dratama stoji asi 1500,-...a tu elektriku, kabely a svicky by to chtelo skouknout taky....