ulomily se ti nebo proste jdou pohybovat, ale sicny se nesklapeji? bejva tam vypadnutej-prasklej bowden, musis vyndat sicny ven a rozebrat, je to prace tak na hodku/sicna, nic slozityho...
tak teda diky za vsechny rady. ja v tom zas tak nerajtuju, jenom jsem potrebovala premistit rodice z hospody
na jedny zidli jsou ulomeny uplne a na druhy ktera jeste donedavna fungovala se na kazdy strane ulomila jakoby pulka ty packy. tou druhou pulkou co tam zbyla jde pohybovat, ale sedacka se nesklapi. tak to budou asi praskly ty bovdeny jak rikate...
2Speedy: to by bylo super, diky moc za nabidku
ty packy si mam poridit v autecu nebo to u vas taky vedete?
2 Leni: Bohužel, tohle nemáme, asi bude nejlepší zavoalt na nějaký inzerát na zbořku nebo na vrakáč. Nejlepší bude asi koupit celej ten spodek a přehodit to kompletně všechno.
Leni píše:Polamaly se mi packy na sklapeni prednich sedacek v kupe/kabriu. Co s tim? Diky
nejsi sama, ja to mam ulamane u spolujezdce a jaxem to koupil taxe mi houpala sedacka protoze drzela na jednom sroubu
ja to mela ulamany jenom u ridice ale to mi nevadilo aspon mi nikdo furt nehejbal se sedackou, ale kdyz ted uz nejde ani ta druha, tak je to takovy naprd
Leni píše:Polamaly se mi packy na sklapeni prednich sedacek v kupe/kabriu. Co s tim? Diky
nejsi sama, ja to mam ulamane u spolujezdce a jaxem to koupil taxe mi houpala sedacka protoze drzela na jednom sroubu
ja to mela ulamany jenom u ridice ale to mi nevadilo aspon mi nikdo furt nehejbal se sedackou, ale kdyz ted uz nejde ani ta druha, tak je to takovy naprd
Tak sundat střechu a dozadu elegantně naskakovat alá Belmondo
Zave píše:
Tak sundat střechu a dozadu elegantně naskakovat alá Belmondo