Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Demontáž sedadel
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
Odšroubuješ pásy?Speedy píše:vyndáš sedák, pak odšroubuješ pásy a násldně mezi opěradly je takový plastík, který musíš vyndat a pak ty opěradla jenom vycvakneš ven.

Vyndá se sedák, je jenom nacvaknutý, stačí zabrat přibližně v místech jak se sedí. Opěradlo je taky jenom nacvaklé, tam stačí zabrat přibližně u hlavových opěrek - drží to ale dost pevně, takže pořádně škubnout. A to je vše. Nic se nemusí šroubovat ani vundávat. Jednoduchá demontáž bez jakéhokoliv nářadí.
A pod zaním sedákem můžeš navíc najít i výrobní štítek od auta, kde je vypsaná veškerá výbava, datum i hodina výroby (mám 17.05hod) a další věci.
Proboha proto, že když máš sklopný sedadla, tak josu pásy přišroubovaný. U nesklopných nevím.P-J píše:Odšroubuješ pásy?Speedy píše:vyndáš sedák, pak odšroubuješ pásy a násldně mezi opěradly je takový plastík, který musíš vyndat a pak ty opěradla jenom vycvakneš ven.Proč proboha?
Vyndá se sedák, je jenom nacvaknutý, stačí zabrat přibližně v místech jak se sedí. Opěradlo je taky jenom nacvaklé, tam stačí zabrat přibližně u hlavových opěrek - drží to ale dost pevně, takže pořádně škubnout. A to je vše. Nic se nemusí šroubovat ani vundávat. Jednoduchá demontáž bez jakéhokoliv nářadí.
A pod zaním sedákem můžeš navíc najít i výrobní štítek od auta, kde je vypsaná veškerá výbava, datum i hodina výroby (mám 17.05hod) a další věci.

Ale ty jsi nikde nepsal, že se tvůj postup je na sklopné sedadla (ty se stejně vyskytují dost zřídka).Speedy píše:Proboha proto, že když máš sklopný sedadla, tak josu pásy přišroubovaný. U nesklopných nevím.P-J píše:Odšroubuješ pásy?Speedy píše:vyndáš sedák, pak odšroubuješ pásy a násldně mezi opěradly je takový plastík, který musíš vyndat a pak ty opěradla jenom vycvakneš ven.Proč proboha?
Ale on zase nenapsal (a ty taky neP-J píše:Ale ty jsi nikde nepsal, že se tvůj postup je na sklopné sedadla (ty se stejně vyskytují dost zřídka).Speedy píše:Proboha proto, že když máš sklopný sedadla, tak josu pásy přišroubovaný. U nesklopných nevím.P-J píše: Odšroubuješ pásy?Proč proboha?

Přeně tak, každý z nás měl pravdu, ale nikdo z nás nenapsal o jakém typu sedadla píše.Speedy píše:My se nehádáme, pouze diskutujemeAndre píše:Jo uz to mam tak se nehadejte.Dělám novou muziku do plata a potřeboval jsem to vyndat, ale uz to mam tak díky za rady..No hlavně, že se Ti to povedlo. A co tam dáváš za muziku?