Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Oprava rýhy od klíčů

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jiras

#1 Příspěvek od Jiras »

Máte někdo zkušenosti s opravama poškozeného laku?
Tohle je rýha tak 1,5m dlouhá na tmavěmodrý metalíze E36, takže to dost svítí. Moc hluboká není. :cry:

Jak to spravit a nenechávat stříkat celý dvoje dveře? Jsem v tomto naprostý laik.

Vím že jsou nějaký tužky, dá se nechat namíchat sprej atd. Ale nebude to poznat?

Nedělá to někdo za rozumný peníze? Klik může stát oprava?

Díky za pomoc zkušených...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

No tak pokud je to az na svetlej zaklad, tak s tim zajed ke vzrucnym lakyrnikum a nejak se to da myslim zakapat a rozlestit... jinak jestli je to jen povrchovej skrabanec, tak se tu porozhledni na foru, resilo se to tu mockrat... :wink:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od beemwex »

jsou specielní pasty na rozleštění.kamoš mel fungl novou karu a nekdo vzal do ruky písek a krouživě mu pojebal kapotu----po rozleštění ani pamatky po škrabancích. Zeptej se na to v naky lakovně!
goro3

#4 Příspěvek od goro3 »

No sou na to spesl lestenky,ale hlavne, pokud to chces opravdu rozlestit (nesmi to byt hluboke) pak by sis musel sehnat na to i masinku,pac v ruce precijen takovej drift nemas:-)

Nebo ruco muzes zkusit na kousku to sjet Tempem zda se ti to povede v ruce.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pivson »

Jak jsi to popsal, tak spis to vidím na lak.

možná to někdo opraví, ale nebude to ono.
cabadaj

#6 Příspěvek od cabadaj »

Hlubokou rýhu po klíči bych asi řešil novým lakem . Je to smutný ale pokud chceš původní vzhled , tak asi nic jiného nezbyde. Ale na foru to nevyřešíš . Ukaž to lakýrníkovi .
Já jsem teď nechal stříkat blatník a dveře a vyšlo to na 1500,- za díl
Pavel

#7 Příspěvek od Pavel »

Nojo takovýhle rýhy jsou na pikaču.Jemné rýhy po mičce ,haluzách apod. ti leštičkou odstraním ale po klíčku se bojím že už to moc nepujde.(max. se to trochu schová) Jestli jsi z okolí moravy tak bys musel dojet a já bych se stím skusil poprat,ale jestli jsi z čech tak je to pro tebe asi pasé.Zaleží jak moc je hluboká ta rýha.jestli je pod lak tak je to špatně.
Pavel

#8 Příspěvek od Pavel »

Jiras píše:Máte někdo zkušenosti s opravama poškozeného laku?
Tohle je rýha tak 1,5m dlouhá na tmavěmodrý metalíze E36, takže to dost svítí. Moc hluboká není. :cry:

Jak to spravit a nenechávat stříkat celý dvoje dveře? Jsem v tomto naprostý laik.

Vím že jsou nějaký tužky, dá se nechat namíchat sprej atd. Ale nebude to poznat?

Nedělá to někdo za rozumný peníze? Klik může stát oprava?

Díky za pomoc zkušených...

kdyby něco bydlím u Břeclavi a měl bys zájem dojet to skusit, tak ti tu rýhu zadara skusím vyleštit.Můj tel:721 543 982 :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

cabadaj píše:Hlubokou rýhu po klíči bych asi řešil novým lakem . Je to smutný ale pokud chceš původní vzhled , tak asi nic jiného nezbyde. Ale na foru to nevyřešíš . Ukaž to lakýrníkovi .
Já jsem teď nechal stříkat blatník a dveře a vyšlo to na 1500,- za díl

No, bay nedopadl jak ja, ze mam strikly cely zadek a zbytek auta vypada tak nejak jinak.. :?
cabadaj

#10 Příspěvek od cabadaj »

Tak to musí dělat profík. Já mám nový lak na dveřích a blatníku a vůbec to nejde poznat . Rovnou jsem se s lakýrníkem domlouval , že to zaplatím jenom když to bude super . Nechal jsem si u něho taky vyleštit celé auto a je to super . Dělal to nějakou hodně jemnou pastou s teflonem a stálo to litr . Je to sice dost ale fakt to auto vypadá líp .
Odpovědět