Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

únik oleje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
stepmir

#1 Příspěvek od stepmir »

Včera v noci jsem prijel domů, zaparkuji do řady stojících vozidel, zhasnu motor , vystoupím že si dám poslední cigáro před spaním - a nevěřím vlastním očím : po té dráze co jsem přijel a zacouval , černá linka oleje !!! :( Tak jsem hledal co by a odkud by.... nic jsem nenašel !!! :( Nemáte někdo už takovou podobnou zkušenost ??? :?: :?: :?: Bojím se s tím jezdit :!:
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

stepmir píše:Včera v noci jsem prijel domů, zaparkuji do řady stojících vozidel, zhasnu motor , vystoupím že si dám poslední cigáro před spaním - a nevěřím vlastním očím : po té dráze co jsem přijel a zacouval , černá linka oleje !!! :( Tak jsem hledal co by a odkud by.... nic jsem nenašel !!! :( Nemáte někdo už takovou podobnou zkušenost ??? :?: :?: :?: Bojím se s tím jezdit :!:
se podivej odkud(motor, servo, prevodovka, diferak....) ti to utika a jestli je to vubec od tebe ;-)
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

Ne to unika na zadnim guferu na klice, po novem roce uz pujdu na vymenu gufera, ale ze by mi to teklo.. spis to kape... :wink:
stepmir

#4 Příspěvek od stepmir »

OPRAVENO !!!! :lol: Bylo to to kolínko které odvádí olej z turba zpět do olejové vany !!!!! :roll: Ale na první pohled to vypadalo dost hrůzostrašně jak se po nastartování z toho valil olej !!!! :twisted:
stepmir

#5 Příspěvek od stepmir »

To kolínko je gumové a já jsem ho měl proseklé od té trubky co do něj vede.............
Jinak dík za rady....
Odpovědět