Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Topení - pomoooc! - vyreseno - ted uz definitivne!!! :)
Nak mi zlobi topeni, dlouho se nic nedeje, pak jeste dlouho nic a pak to zacne topit, kdyz uz je v aute horko tak to stahnu, na napr. 22° a zacne foukat studenej vzduch, tak pridam naplno (32° nebo kolik to je) a nic se nedeje, porad studenej, pak to najednou zase zacne topit, treba ale az po 10-ti minutach, Zlobi mi to prvni den, tak to nemam presne vychytany kdy jak co, takze muj dotaz mozna pusobi zmatene, ale jelikoz zima zacina bejt husta, rad bych to vyresil co nejdriv.... jedna se o e36 s digiklimou, nevim jak to tam presne funguje...
Mě se to stalo taky, ale digi klimu nemám - mám tu normální dvoucestnou.
Stalo se mi to jenom jednou a víckrát ne, tak jsem zvědavý kdy mně to překvapí.
Ale skus poslouchat, když otočíš tím kolečkem u centrálního výdechu na nastavení teplého a studeného vzduchu, jestli ti klapka přepne na teplej.
Když to dělalo mně tak nespínala a když jsem to udělal několikrát tak se to rozchodilo.
Mnoho zdaru..
Stalo se mi to jenom jednou a víckrát ne, tak jsem zvědavý kdy mně to překvapí.
Ale skus poslouchat, když otočíš tím kolečkem u centrálního výdechu na nastavení teplého a studeného vzduchu, jestli ti klapka přepne na teplej.
Když to dělalo mně tak nespínala a když jsem to udělal několikrát tak se to rozchodilo.
Mnoho zdaru..

Tak je to vyreseny, alespon castecne, vcera jsem si totiz vsimnul ze to souvisi s otackama motoru, tak jsem to odvzdusnil a topi, jen nechapu kde se tam vzalo tolik vzduchu, mel jsem to odvzdusneni pred 4-ma mesicema. Od zacatku mam problem, ze se mi ztraci voda, nevim jestli to s tim nejak nesouvisi, nikdo zatim neprisel na to kam, zespodu nic netece, ze by sel z vejfuku bilej kour to ne a olej je taky ok. Jediny co me napada, jestli neprosakuje radiator...
Dofam, protose snazim najit naky jiny misto kudy by to tekloPyron píše:Třeba nemusí být prasklá (doufej), zkus (nechat) zkontrolovat těsnění apod., jestli Ti "nefouká"...

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem ten samej problem a byla to praskla plastova priruba na hadici, ktera rozdeluje vodu do chlazeni a topeni ... cca 250,- malinko to tam prosakovalo.doxa píše:Dofam, protose snazim najit naky jiny misto kudy by to tekloPyron píše:Třeba nemusí být prasklá (doufej), zkus (nechat) zkontrolovat těsnění apod., jestli Ti "nefouká"...) Mate nekdo tuseni co stoji vymena tesneni, pokud by to bylo ono? Prej kdyz se sunda hlava tak se ma zbrousit a sundat tech 24 ventilu s vanosem...
(
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jo jo, mas pravdu, kamos rikal, at sundam vicko od nadrzky (kdyz bude motor teplej) a parkrat pridam plyn, kdyz by to byla hlava nebo tesneni, tak ta voda bude litat ven, coz se nestalo. Jen mirne klesla hladina a zase se to vratilo, takze je to prej ok, aspon ze takmichal píše:prvne zkontroluj kompletne tesnost cele chladici soustavy,nez zacnes sundavat hlavu.Muze treba jenom tect vodni pumpa,nejaka hadice,chladic apod.![]()
S prasklou hlavou nebo fouklym tesnenim by se to melo hrat a tlakovat...