Vcelku by mě zajímalo jak se to pozná jestli je to M3 3.0 nebo M3 3.2 ?
V tomdle nejsem náko sběhlý a chtěl bych to náko objasnit co je vidět na první pohled.. ...Konkrétně myslím jen tenhle obrázek, tenhe pohled...
Hanz píše:2x Vanos ma i 3.0.... jinak podle kol to bude 3.0, ze je to sedan, tak spis 3,2... kazdopadne hezky vopoceny lampy
zajimavy starousi... ja ho tam nikde nevidel... az na 3,2 jsou dva... tam to umi uplne "kouzlit" z vackama to klidne "zacaruje" od sebe na kazde az o 20 stupnu... finesa jako krava, jen se to bohuzel kurvi neskutecnym zpusobem... u nas to menili na utech co 20tkm ! ! !
jasne 3.0 ma variablni jenom saci vacku, rek bych ze je to 3.2 pac oproti 30 se mi zda kapku jinej ten bordel (vanos?) pred vikem ventilu smrem k cumaku. a pak nerikal tu nekdo ze brzdovku za zadnim oknem meli az novejsi tyby rekeneme 96< ?
Tak jsem chvílu brouzdal po inetu a narazil na pár info...Vše nasvědčuje tomu že je to zřejmě M3 3.2...Jak jste říkali, je tu pár poznávacích znaků, zadní brzdovka, novější ledvinky (jasně, mohly se dát dodatečně), je to sedan a do sedanů se montovaly motory 3.2, né že by se nemontovali aj 3.0 ale 3.2 byly o dost hojnější..Engine M3 3.0 měl jen jeden Vanos motor S50 a M3 3.2 2xVanos motor S52..Jak psal Abdul z tohodle pohledu neni ten Vanos poznat jestli je to 1x nebo 2x, možná je tam ještě nákej detailík na tom bloku motoru ale to by vidělo asi jen oko znalce...Třeba takovej Rene by to asi věděl na 100%...Nebo Bubi (kde je mu konec???)...
Hanz píše:2x Vanos ma i 3.0.... jinak podle kol to bude 3.0, ze je to sedan, tak spis 3,2... kazdopadne hezky vopoceny lampy
Jojo ty přední světlomety má vcelku brutálně zapocený Neříkám že mě se taky jedno světlo nepotí ale takhle sem ho zapocený nikdy neměl..Ale už jsem to viděl u hodně E36, že se jim potí světla..
Tak toto auto donedávna parkovalo u nás před barákem. Na palubce mělo štítek M3 3.2 Special edition (uvnitř krásná tmavě žlutá kůže, dekor dřevo). Chvíli na tom ten člověk měl kola AC Schnitzer. Vídal jsem ho cca půl roku každý den, ale asi měsíc tu už neparkuje. Nevím jestli ho prodal nebo ho ukradli. Přeci jenom parkovat takovou krásnou M3 v noci na Žižkově je docela odvaha.
Lion píše:Třeba takovej Rene by to asi věděl na 100%...Nebo Bubi (kde je mu konec???)...
Tadyyyyyy byl jsem otrávený z toho problému co jsem s mazlíkem měl, ale už je to ready, jak jsem napsal v jiné sekci!!! Už se zase chystám na sraz, nejbližší je Mimoň!
pvagi píše:Tak toto auto donedávna parkovalo u nás před barákem. Na palubce mělo štítek M3 3.2 Special edition (uvnitř krásná tmavě žlutá kůže, dekor dřevo). Chvíli na tom ten člověk měl kola AC Schnitzer. Vídal jsem ho cca půl roku každý den, ale asi měsíc tu už neparkuje. Nevím jestli ho prodal nebo ho ukradli. Přeci jenom parkovat takovou krásnou M3 v noci na Žižkově je docela odvaha.
Je to M3 3.2, to auto jezdilo často na Agip na Roztylech a jednou jsem se bavil s majitelem. Slyšel jsem, že to ten kluk asi před měsícem rozstřelil a teď to dává nějak dohromady Toho auta je veliká škoda, bylo fakt nádherný.