Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výztuha předního nárazníku na E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Je rozdíl mezi výstuhou klasického předního nárazníku a M3 nárazníku? V ETK jsem našel jenom jeden typ, ale třeba v autokelly prodávají výztuhu, u které je poznámka "mimo M3".
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Podle me je jina, na Mkove je prolis kterej na obyc neni...
N54 PWR
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Miki_JI »

Lukas H. píše:Podle me je jina, na Mkove je prolis kterej na obyc neni...
Ahoj,
pokud jsem dobře porozuměl všemu co se tu ve fóru píše, tak standardní je jen plast, laminát či co a ,,M,, výztuka je kov , hlinik, ocel ted nevim kazdopadne je pevnejsi no :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Miki_JI píše:
Lukas H. píše:Podle me je jina, na Mkove je prolis kterej na obyc neni...
Ahoj,
pokud jsem dobře porozuměl všemu co se tu ve fóru píše, tak standardní je jen plast, laminát či co a ,,M,, výztuka je kov , hlinik, ocel ted nevim kazdopadne je pevnejsi no :-)
To se mi nezda, ja mam Mkovou a je to laminat ci co...
N54 PWR
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

Mě je jedno z čeho je :D , ale jde mi o to, jestli půjde použít výztuha z obyč. nárazníku na nárazník M3, nebo ji budu muset shánět.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Anonymous píše:Mě je jedno z čeho je :D , ale jde mi o to, jestli půjde použít výztuha z obyč. nárazníku na nárazník M3, nebo ji budu muset shánět.
Tak mám teď informaci, že ten M3 nárazník by měl jít na tu normální výztuhu přimonotovat bez problému. Jsou však jiný náfuky na brzdy a spodní trojúhelníkové krytky včetně krytu motoru. A prý jsou i jiné ty plastové podběhy, ale dle ETK jsou ty podběhy stejné.
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

Speedy píše: Tak mám teď informaci, že ten M3 nárazník by měl jít na tu normální výztuhu přimonotovat bez problému. Jsou však jiný náfuky na brzdy a spodní trojúhelníkové krytky včetně krytu motoru. A prý jsou i jiné ty plastové podběhy, ale dle ETK jsou ty podběhy stejné.
Tak to by bylo super.

Podle ETK jsou stejné i ty trojúhelníkové kryty. Na kryt motoru jsem se nedíval. :roll: Jiné jsou, jak píšeš, tunely k brzdám a potom ještě držáky mlhovek.

Ty plasty nejsou tak hrozné, nejvíc mě "pálila" ta výztuha.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#8 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Anonymous píše:
Speedy píše: Tak mám teď informaci, že ten M3 nárazník by měl jít na tu normální výztuhu přimonotovat bez problému. Jsou však jiný náfuky na brzdy a spodní trojúhelníkové krytky včetně krytu motoru. A prý jsou i jiné ty plastové podběhy, ale dle ETK jsou ty podběhy stejné.
Tak to by bylo super.

Podle ETK jsou stejné i ty trojúhelníkové kryty. Na kryt motoru jsem se nedíval. :roll: Jiné jsou, jak píšeš, tunely k brzdám a potom ještě držáky mlhovek.

Ty plasty nejsou tak hrozné, nejvíc mě "pálila" ta výztuha.
Ty trjúhelníkové kryty jsou taky jiné!!!
Anonymous

#9 Příspěvek od Anonymous »

Speedy píše:Ty trjúhelníkové kryty jsou taky jiné!!!
Tak jsem se ještě jednou mrknul do toho ETK a u nárazníku M3 tam jsou nakreslené dva druhy krytů, jedny klasické (č.27 - 51711977117-8), a jedny "jiné" (č.21 - tam mi to hlásí že to není na CD), tak asi budeš mít pravdu. :lol:

Když už se tak ptám, nevíš(te), co a kde je na tom nárazníku tohle:

č.11 SEALING 51112251389-90
č.30 SEALING FRONT 51712261343-4
Odpovědět