Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

H7 vs. H1 - krycí sklo světel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirka-328
Klubové ID: 73

#1 Příspěvek od Jirka-328 »

potřeboval bych poradit skrz přední světla.... mám origo H7 a jsou jak kdybych je nechal opískovat. Jdou koupit jenom ty skla ale stojej 3500,- jedno :(
Můžu mít H1 // jenže ty moc nesvítěj // no a tak mě napadlo jestli nejde přehodit jenom to krycí sklo..... Já mám ZKW a ty H1 jsou Bosch.... nerad bych to rozkuchal a zjistil že to nepasuje.......

Máte nekdo zkušenosti?????? Díky
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nechci kecat, ale zrovna Bosch je jinej... jinak kryci skla H7 a H1 od ZKW jdou prohodit /teda jestli se bavime o kompletu, jinak kdyz vyndas ty rozptylny skla pod tim krycim sklem, jsou stejny, krom toho Bosche, ten ma jinej domek svetla + uchyty, pze je tezsi.../
“Ability is what you're capable of doing.”
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Miki_JI »

Hanz píše:nechci kecat, ale zrovna Bosch je jinej... jinak kryci skla H7 a H1 od ZKW jdou prohodit /teda jestli se bavime o kompletu, jinak kdyz vyndas ty rozptylny skla pod tim krycim sklem, jsou stejny, krom toho Bosche, ten ma jinej domek svetla + uchyty, pze je tezsi.../
Je realny ty vnitrni meziskla vyndat uplne ? Resp. je odstranit ? Nejak mi nesviti xenony :cry: jak maj a podle je vinik to mezisko ??? dik
Odpovědět