Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Audio v E36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Miki_JI »

Ahoj vsem,
od dnesniho dne jsem se stal dalsim clenem velike BMW rodiny :-) Ale to jen na okraj. :P

Mam jeden dotaz na ty z Vas kteri maji radi v aute i dobrou muziku , kdyz jsem si auto privezl domů neodolal jsem a nahledl pod kryty repro 8O a byl jsem trochu zklamanej ve predu i vzadu jsou jsem 13cm repro a nepripada mi ze by tam bylo misto a tedy i sance tam dat neco vetsiho. :( Jaky mate zkusenosti ? Foto ocenim :) At si rozsirim obzory.... Diky vsem :!:
Dande
Klubové ID: 54

#2 Příspěvek od Dande »

S muzikou u e36 je to bida tot muj nazor ja tam mam jeste furt origo a obcas mi to leze na nervy ze to radsi vypnu.Musis hold zainvestovat,ale to ti poradi jiní. :wink:
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Miki_JI »

Dande píše:S muzikou u e36 je to bida tot muj nazor ja tam mam jeste furt origo a obcas mi to leze na nervy ze to radsi vypnu.Musis hold zainvestovat,ale to ti poradi jiní. :wink:
Nejde o investici ... spis o technicky reseni :?: Jak vpredu pod nohama tak vzadu je bidne malo prostoru. Na druhou stranu po prvnim zklamani jsem posteloval radio a nehraje to spatne ... :roll: na to jaky jsou v tom mini repracky.
Mimochodem nehraje mi pravej vejskac ve dverich .... co obnasi se k nemu dostat ? nechce se mi do toho .... :(
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#4 Příspěvek od TURBO_KrteK »

jde vyndat opatrnym vyloupnutim :P prip. sundej tapec. ze dveri jestli se bojis :)
beemwex
Klubové ID: 771
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od beemwex »

TURBO_KrteK píše:jde vyndat opatrnym vyloupnutim :P prip. sundej tapec. ze dveri jestli se bojis :)
ty folééé...tos poradil :lol: loupat nééé.to není perník!sundat tapecírung,a za vejškačem je matička,,,ta se povolí,,,,a pak jen odelit takovej plíšek od repraku! :wink:
beemwex
Klubové ID: 771
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od beemwex »

Miki_JI píše:Ahoj vsem,
od dnesniho dne jsem se stal dalsim clenem velike BMW rodiny :-) Ale to jen na okraj. :P

Mam jeden dotaz na ty z Vas kteri maji radi v aute i dobrou muziku , kdyz jsem si auto privezl domů neodolal jsem a nahledl pod kryty repro 8O a byl jsem trochu zklamanej ve predu i vzadu jsou jsem 13cm repro a nepripada mi ze by tam bylo misto a tedy i sance tam dat neco vetsiho. :( Jaky mate zkusenosti ? Foto ocenim :) At si rozsirim obzory.... Diky vsem :!:
není to zas tak strašný s tim prostorem!ve velikosti tech puvodních nokií se delá fůra vykonnejch repraku!vepredu jsem je vymenil za phasse(nevim jak se to píše) a vzadu po menších upravach jsem napasoval focaly.jsou to basaky a vejškače,k nim dodany jsem hodil do dveří.ty origo co tam jsou .,,,sou na pikaču!
TURBO_KrteK

#7 Příspěvek od TURBO_KrteK »

mno jak poradil, kamarad to tak vynadaval :P

dokonce to pak i uspesne vpravil zpatky :)
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Miki_JI »

beemwex píše:
TURBO_KrteK píše:jde vyndat opatrnym vyloupnutim :P prip. sundej tapec. ze dveri jestli se bojis :)
ty folééé...tos poradil :lol: loupat nééé.to není perník!sundat tapecírung,a za vejškačem je matička,,,ta se povolí,,,,a pak jen odelit takovej plíšek od repraku! :wink:
Dik za info. Doufal jsem ze nebudu muset sundavat calouneni .... cekal jsem neco jako pootocit a vyndat :( skoda. Kazdopadne nejaky upgrade bude nutny ... :!:
TURBO_KrteK

#9 Příspěvek od TURBO_KrteK »

kdyz o tom ted tak premyslim, tak je fakt ze mu tam ten jeden vejskac porad vypadava :biggrin:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

ja nevim co proti audiu v e36 mas , ja mam origo audio s 10 repro a hraje to jako z praku :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od George_D »

Ja taky budu měnit přední repro, respektive ty co mam vzadu dam dopředu. Vzadu mam Pioneery 16 cm 120W a subwofer 30 cm 800W v kufru+zesik pioner 400W. Ty přední repro honim přes radio a zadek přes zesik. Až dozadu koupim ovály tak to bude už opravdu maximálně v pořádku. Ale moc toho do kufru nedam. :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Miki_JI
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Miki_JI »

George_D píše:Ja taky budu měnit přední repro, respektive ty co mam vzadu dam dopředu. Vzadu mam Pioneery 16 cm 120W a subwofer 30 cm 800W v kufru+zesik pioner 400W. Ty přední repro honim přes radio a zadek přes zesik. Až dozadu koupim ovály tak to bude už opravdu maximálně v pořádku. Ale moc toho do kufru nedam. :wink:
Vzadu 16cm ? tam mas nejaky adapter nebo jak je tam dany ? originaly jsou vlozeni do diry v kastli. moc mista tam neni :-( :idea:
Janis

#13 Příspěvek od Janis »

Já taky neměl problém s origo. Jen jsem dokoupil super rádio a do kufru Subwoofer se zesilovačem a hrálo to jak kráva. Dobrý woofer Magnat 800W stojí +/- 4.000, zesilovač 400W 3.000, kabaláž 500 a máš po starostech. Tuším, že máš Compacta, ne? Pokud jo, tak ti to na ohluchnutí bude stačit až až.. :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od George_D »

Miki_JI píše:
George_D píše:Ja taky budu měnit přední repro, respektive ty co mam vzadu dam dopředu. Vzadu mam Pioneery 16 cm 120W a subwofer 30 cm 800W v kufru+zesik pioner 400W. Ty přední repro honim přes radio a zadek přes zesik. Až dozadu koupim ovály tak to bude už opravdu maximálně v pořádku. Ale moc toho do kufru nedam. :wink:
Vzadu 16cm ? tam mas nejaky adapter nebo jak je tam dany ? originaly jsou vlozeni do diry v kastli. moc mista tam neni :-( :idea:
To proto, že dozadu jsem dal MDF desku misto plata a repro do plata :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
George_D
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

Janis píše:Já taky neměl problém s origo. Jen jsem dokoupil super rádio a do kufru Subwoofer se zesilovačem a hrálo to jak kráva. Dobrý woofer Magnat 800W stojí +/- 4.000, zesilovač 400W 3.000, kabaláž 500 a máš po starostech. Tuším, že máš Compacta, ne? Pokud jo, tak ti to na ohluchnutí bude stačit až až.. :wink:
Magnat neni špatnej ale zesik 400w za 3000 neni na 100% dobrej zesik měl jsem zesiků několik a montoval jsem už několik audiosystémů do aut a vcelku kvalitní zesilovač nad 300W je min kolem 6000 Kč a to tak max dvoukanál zmůstkovanej. Já jsem kupoval starej typ Pioneera je to 4x100w a do můstků se dá dostat na jeden kanál 270W a na další dvoukanál 2x70W je to A klasse a před třema rokama stál 16 000 Kč. Předtím jsem měl nějakej Jensen a psali na něm že má 500W a do můstku že půstí RMS 350W a bylo to oproti mému stávajícímu nesrovnatelný. A to pouštim ted do subáče o ůdajných 80W méně ale basy jsou o moc důraznější, hlasitější a plnější. Prostě na zesilovači se nevyplatí šetřit. Lepší počkat a našetřit na kvalitní, repro i zesik, než nakupovat za každou cenu to nejlevnější a pak bejt nasranej jaký to stálo prachy a hraje to na shit. :wink: :idea: :idea: :idea:
Obrázek
Janis

#16 Příspěvek od Janis »

Jasnačka.. Ale já měl 400W MacAudio a úplně to stačilo, byl bez problémů a hrál dobře. Je jasné, že když přidá nějakou tu kačku, tak to bude ještě lepší. Jen jsem mu chtěl naznačit, že stačí málo a má po problému. Já uvažoval stejně jako ty, ale pak jsem si říkal 3000 přidám na zesík, 3000 na woofer, 2000 na repro, 3000 na rádio.. a tak jsem se na to radši vykašlal, nebo? bych se nedoplatil. Bylo by to super, kdybych vždy mohl brát jen A klasse věcičky, ale bohužel. Pak jsem měl sice ještě jednu epizodku s lepší sestavou, ale tu jsem brzičko prodal. Potřeboval jsem dát i něco do kufru. :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jojo e36ka je na muziku celkem na how..no,kdysi jsem míval muziku v autě za 100k ,ale nějak mě to už přešlo to tahat z auta do auta a navíc v emku rádio skoro vůbec nepouštím,tam jde o jinou symfonii.... :D teda aspoň doufám.... :?
Janis

#18 Příspěvek od Janis »

To je fakt, M3 má jinak vyladěnou aparaturu než ostatní.. Ale nevadí ti pořád dokola poslouchat to samé CD? :D No, asi ne, to se jen tak neomrzí.

PS: Nedávno jsem jel Fabiánem ze Zlína do Brna a ten super šustot té 1.2 HTP mě málem připravil o rozum.. z toho vyplývá: 1.2 bez rádia nebrat!!! :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#19 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Janis píše:To je fakt, M3 má jinak vyladěnou aparaturu než ostatní.. Ale nevadí ti pořád dokola poslouchat to samé CD? :D No, asi ne, to se jen tak neomrzí.

PS: Nedávno jsem jel Fabiánem ze Zlína do Brna a ten super šustot té 1.2 HTP mě málem připravil o rozum.. z toho vyplývá: 1.2 bez rádia nebrat!!! :lol:
No mě určitě jen tak neomrzí když na ni už tak 4 měsíce čekám.. :cry:
Janis

#20 Příspěvek od Janis »

Jakto? 8O Něco mi asi ušlo.. nebo to dobře nechápu.
Odpovědět