Ahoj vsem,
od dnesniho dne jsem se stal dalsim clenem velike BMW rodiny Ale to jen na okraj.
Mam jeden dotaz na ty z Vas kteri maji radi v aute i dobrou muziku , kdyz jsem si auto privezl domů neodolal jsem a nahledl pod kryty repro a byl jsem trochu zklamanej ve predu i vzadu jsou jsem 13cm repro a nepripada mi ze by tam bylo misto a tedy i sance tam dat neco vetsiho. Jaky mate zkusenosti ? Foto ocenim At si rozsirim obzory.... Diky vsem
S muzikou u e36 je to bida tot muj nazor ja tam mam jeste furt origo a obcas mi to leze na nervy ze to radsi vypnu.Musis hold zainvestovat,ale to ti poradi jiní.
Dande píše:S muzikou u e36 je to bida tot muj nazor ja tam mam jeste furt origo a obcas mi to leze na nervy ze to radsi vypnu.Musis hold zainvestovat,ale to ti poradi jiní.
Nejde o investici ... spis o technicky reseni Jak vpredu pod nohama tak vzadu je bidne malo prostoru. Na druhou stranu po prvnim zklamani jsem posteloval radio a nehraje to spatne ... na to jaky jsou v tom mini repracky.
Mimochodem nehraje mi pravej vejskac ve dverich .... co obnasi se k nemu dostat ? nechce se mi do toho ....
TURBO_KrteK píše:jde vyndat opatrnym vyloupnutim prip. sundej tapec. ze dveri jestli se bojis
ty folééé...tos poradil loupat nééé.to není perník!sundat tapecírung,a za vejškačem je matička,,,ta se povolí,,,,a pak jen odelit takovej plíšek od repraku!
Miki_JI píše:Ahoj vsem,
od dnesniho dne jsem se stal dalsim clenem velike BMW rodiny Ale to jen na okraj.
Mam jeden dotaz na ty z Vas kteri maji radi v aute i dobrou muziku , kdyz jsem si auto privezl domů neodolal jsem a nahledl pod kryty repro a byl jsem trochu zklamanej ve predu i vzadu jsou jsem 13cm repro a nepripada mi ze by tam bylo misto a tedy i sance tam dat neco vetsiho. Jaky mate zkusenosti ? Foto ocenim At si rozsirim obzory.... Diky vsem
není to zas tak strašný s tim prostorem!ve velikosti tech puvodních nokií se delá fůra vykonnejch repraku!vepredu jsem je vymenil za phasse(nevim jak se to píše) a vzadu po menších upravach jsem napasoval focaly.jsou to basaky a vejškače,k nim dodany jsem hodil do dveří.ty origo co tam jsou .,,,sou na pikaču!
TURBO_KrteK píše:jde vyndat opatrnym vyloupnutim prip. sundej tapec. ze dveri jestli se bojis
ty folééé...tos poradil loupat nééé.to není perník!sundat tapecírung,a za vejškačem je matička,,,ta se povolí,,,,a pak jen odelit takovej plíšek od repraku!
Dik za info. Doufal jsem ze nebudu muset sundavat calouneni .... cekal jsem neco jako pootocit a vyndat skoda. Kazdopadne nejaky upgrade bude nutny ...
Ja taky budu měnit přední repro, respektive ty co mam vzadu dam dopředu. Vzadu mam Pioneery 16 cm 120W a subwofer 30 cm 800W v kufru+zesik pioner 400W. Ty přední repro honim přes radio a zadek přes zesik. Až dozadu koupim ovály tak to bude už opravdu maximálně v pořádku. Ale moc toho do kufru nedam.
George_D píše:Ja taky budu měnit přední repro, respektive ty co mam vzadu dam dopředu. Vzadu mam Pioneery 16 cm 120W a subwofer 30 cm 800W v kufru+zesik pioner 400W. Ty přední repro honim přes radio a zadek přes zesik. Až dozadu koupim ovály tak to bude už opravdu maximálně v pořádku. Ale moc toho do kufru nedam.
Vzadu 16cm ? tam mas nejaky adapter nebo jak je tam dany ? originaly jsou vlozeni do diry v kastli. moc mista tam neni
Já taky neměl problém s origo. Jen jsem dokoupil super rádio a do kufru Subwoofer se zesilovačem a hrálo to jak kráva. Dobrý woofer Magnat 800W stojí +/- 4.000, zesilovač 400W 3.000, kabaláž 500 a máš po starostech. Tuším, že máš Compacta, ne? Pokud jo, tak ti to na ohluchnutí bude stačit až až..
George_D píše:Ja taky budu měnit přední repro, respektive ty co mam vzadu dam dopředu. Vzadu mam Pioneery 16 cm 120W a subwofer 30 cm 800W v kufru+zesik pioner 400W. Ty přední repro honim přes radio a zadek přes zesik. Až dozadu koupim ovály tak to bude už opravdu maximálně v pořádku. Ale moc toho do kufru nedam.
Vzadu 16cm ? tam mas nejaky adapter nebo jak je tam dany ? originaly jsou vlozeni do diry v kastli. moc mista tam neni
To proto, že dozadu jsem dal MDF desku misto plata a repro do plata
Janis píše:Já taky neměl problém s origo. Jen jsem dokoupil super rádio a do kufru Subwoofer se zesilovačem a hrálo to jak kráva. Dobrý woofer Magnat 800W stojí +/- 4.000, zesilovač 400W 3.000, kabaláž 500 a máš po starostech. Tuším, že máš Compacta, ne? Pokud jo, tak ti to na ohluchnutí bude stačit až až..
Magnat neni špatnej ale zesik 400w za 3000 neni na 100% dobrej zesik měl jsem zesiků několik a montoval jsem už několik audiosystémů do aut a vcelku kvalitní zesilovač nad 300W je min kolem 6000 Kč a to tak max dvoukanál zmůstkovanej. Já jsem kupoval starej typ Pioneera je to 4x100w a do můstků se dá dostat na jeden kanál 270W a na další dvoukanál 2x70W je to A klasse a před třema rokama stál 16 000 Kč. Předtím jsem měl nějakej Jensen a psali na něm že má 500W a do můstku že půstí RMS 350W a bylo to oproti mému stávajícímu nesrovnatelný. A to pouštim ted do subáče o ůdajných 80W méně ale basy jsou o moc důraznější, hlasitější a plnější. Prostě na zesilovači se nevyplatí šetřit. Lepší počkat a našetřit na kvalitní, repro i zesik, než nakupovat za každou cenu to nejlevnější a pak bejt nasranej jaký to stálo prachy a hraje to na shit.
Jasnačka.. Ale já měl 400W MacAudio a úplně to stačilo, byl bez problémů a hrál dobře. Je jasné, že když přidá nějakou tu kačku, tak to bude ještě lepší. Jen jsem mu chtěl naznačit, že stačí málo a má po problému. Já uvažoval stejně jako ty, ale pak jsem si říkal 3000 přidám na zesík, 3000 na woofer, 2000 na repro, 3000 na rádio.. a tak jsem se na to radši vykašlal, nebo? bych se nedoplatil. Bylo by to super, kdybych vždy mohl brát jen A klasse věcičky, ale bohužel. Pak jsem měl sice ještě jednu epizodku s lepší sestavou, ale tu jsem brzičko prodal. Potřeboval jsem dát i něco do kufru.
Jojo e36ka je na muziku celkem na how..no,kdysi jsem míval muziku v autě za 100k ,ale nějak mě to už přešlo to tahat z auta do auta a navíc v emku rádio skoro vůbec nepouštím,tam jde o jinou symfonii.... teda aspoň doufám....
Janis píše:To je fakt, M3 má jinak vyladěnou aparaturu než ostatní.. Ale nevadí ti pořád dokola poslouchat to samé CD? No, asi ne, to se jen tak neomrzí.
PS: Nedávno jsem jel Fabiánem ze Zlína do Brna a ten super šustot té 1.2 HTP mě málem připravil o rozum.. z toho vyplývá: 1.2 bez rádia nebrat!!!
No mě určitě jen tak neomrzí když na ni už tak 4 měsíce čekám..