Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak na to
-
- Kontaktovat uživatele:
Čus, jenom pro informaci, kdo by o tom nevěděl tak tahle kniha už se dělá i na E36. Když jsem ji před půl rokem chtěl tak nebyla, ale tak před dvouma týdnama sem byl v knihkupectví a ejhle.
Myslím si že pro člověka kterej se v autě rejpe sám je tam dost dobrejch informací. Stojí 600 Kč.
Myslím si že pro člověka kterej se v autě rejpe sám je tam dost dobrejch informací. Stojí 600 Kč.
- Přílohy
-
- jak na to e36.jpg (96.64 KiB) Zobrazeno 3007 x
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No to je hezkýLopatta píše:Čus, jenom pro informaci, kdo by o tom nevěděl tak tahle kniha už se dělá i na E36. Když jsem ji před půl rokem chtěl tak nebyla, ale tak před dvouma týdnama sem byl v knihkupectví a ejhle.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
No 330 stran...George_D píše:No to je hezkýLopatta píše:Čus, jenom pro informaci, kdo by o tom nevěděl tak tahle kniha už se dělá i na E36. Když jsem ji před půl rokem chtěl tak nebyla, ale tak před dvouma týdnama sem byl v knihkupectví a ejhle.
Myslím si že pro člověka kterej se v autě rejpe sám je tam dost dobrejch informací. Stojí 600 Kč.Ale když už jsi začal s tim scanováním tak proč to nedotáhnout do konce a hodit to někam na web??

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Fajné tak na vánoce bude dárečekLopatta píše:No 330 stran...George_D píše:No to je hezkýLopatta píše:Čus, jenom pro informaci, kdo by o tom nevěděl tak tahle kniha už se dělá i na E36. Když jsem ji před půl rokem chtěl tak nebyla, ale tak před dvouma týdnama sem byl v knihkupectví a ejhle.
Myslím si že pro člověka kterej se v autě rejpe sám je tam dost dobrejch informací. Stojí 600 Kč.Ale když už jsi začal s tim scanováním tak proč to nedotáhnout do konce a hodit to někam na web??
, to bych byl tak do vánoc hotovej. i.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
patras píše:myslim ze tu knihu ma doma vic lidi, tak si to rozdelime po sektorech a hura !!

-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
a pro uplny info lze koupit i na http://www.kopp.cz
Neni lepsi si ty dve stranky vytisknout nez tahat celou knizku?cabadaj píše:Jak je tu psáno , kniha stojí 600,-
Tak proč skenovat , fotit a stratit den dva stahováním z webu.Navíc taková příručka je pohodlnější když ji máte v ruce.
Už vidím jak někdo při opravě brzd běhá mezi komplem a garáží.
Takže pánové - 600,- do ruky a šup šup do knihkupectví.

N54 PWR
Knížka je dobrá, minulý týden mi přišla poštou domů.
Slabší jsou el.schémata na konci knížky - je tam jen základní výcuc. Ale to se dá pochopit - samotná elektrika by vydala na jednu takhle silnou knihu.
Doporučuju ke knížce si stáhnout el.schéma z webu (např. jak před časem uvedl kaso):
- pro Salon, Cupe, Touring:
ftp://ftp.gblades.me.uk/pub/bmw_etm_e36 ... ompact.zip
-pro Compact:
Slabší jsou el.schémata na konci knížky - je tam jen základní výcuc. Ale to se dá pochopit - samotná elektrika by vydala na jednu takhle silnou knihu.
Doporučuju ke knížce si stáhnout el.schéma z webu (např. jak před časem uvedl kaso):
- pro Salon, Cupe, Touring:
-pro Compact:
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem taky ochoten kdyz mi ji nekdo zapujci scanovat a stahovani 1-2 dny
to myslím že je přehnané tak 10-20min dejme tomu