Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

lakovanie

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
marek_b

#1 Příspěvek od marek_b »

musím trochu vyklepka? blatní, a bude to chce? aj trocha farby...a tak som myslel že by som hodil do laku aj podbehy z narazníkmi.Otazka znie: neviete nahodou či sa tie origo podbehy nastriekane s tou šedou hmotou dajú lakova???
Pavel

#2 Příspěvek od Pavel »

Jo to pujde.já je mám taky přelakované. :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

marek_b píše:musím trochu vyklepka? blatní, a bude to chce? aj trocha farby...a tak som myslel že by som hodil do laku aj podbehy z narazníkmi.Otazka znie: neviete nahodou či sa tie origo podbehy nastriekane s tou šedou hmotou dajú lakova???

nemyslis prahy ??
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jojo, člověče, jsou to prahy :) já taky z němčiny se nemohl dohodnout s LukasHem, co jsem myslel... myslel jsem prahy a z němčiny přeložený to byly podběhy :)

Nelakuj je! zkus lehce odškrabat to šedý, pod tím je originál barva!!! V bawu to mysleli dobře, aby nebyly vidět škrábance a ?ukance od kamínků, tak na to prdli tu ochrannou vrstvu, teda jenam na ty prahy.
Nebo zkus si koupit nějaký ředidlo nebo něco, ale aby to nerozředilo tu barvu pod tím, kterou chceš nechat!!
Já jsem na to přišel při čištění, tak jsem to drhnul, až se odrhnula šedá barva a pod ní zazářila barva vozu :)
marek_b

#5 Příspěvek od marek_b »

jasan myslel som prahy, skôr by som povedal že pod tým origo farba nemá by?....ale rad sa nechám pouči?.........:o)
Odpovědět