Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E-36 325i
Zdarec lidi,chci se vás zeptat:mám možnost koupit e36 325i v plné náloži kromě kůže,r.v.92-93 ale má najeto kolem 200tkm,čehož se tak trochu bojím.Cena je kolem 80tkč,je to od známeho,100%původ atd.nezbavuje se ho proto že mu něco je,ale že je to jeho již "nejhorší" auto v baráku
Jaké můžou nastat problémy při 200tkm a spotřeba ?
-
- Kontaktovat uživatele:
a co ma ve vybavě ??? když plna nalož bez kuže?????????rammarty píše:Zdarec lidi,chci se vás zeptat:mám možnost koupit e36 325i v plné náloži kromě kůže,r.v.92-93 ale má najeto kolem 200tkm,čehož se tak trochu bojím.Cena je kolem 80tkč,je to od známeho,100%původ atd.nezbavuje se ho proto že mu něco je,ale že je to jeho již "nejhorší" auto v baráku
cena gut, spotřeba kolem 13 l pokud to neni vanos pokud to už je vanos tak o litr až dva min.
skutečnych 200tis je v pohode, ale ta cena je mi naka podezrela.
-
- Kontaktovat uživatele:
Plná nálož kromě kůže, s tý hlášky se vždy dobře zasměju. Když plná nálož tak: el. šíbr, el. štelovací sedáky, abs, asc, el. roletka zadního okna, vyhřívaný sedačky, dvouzónová digi klimoška, tempomat, dva pytle? Pochybuju že tam tyhle vychytávky máš všechny a to jsem ještě určitě něco zapoměl. El. okna a manuální klima byla plná palba u trojkovýho golfa, ale né u trojkovýho baworáka.rammarty píše:Zdarec lidi,chci se vás zeptat:mám možnost koupit e36 325i v plné náloži kromě kůže,r.v.92-93 ale má najeto kolem 200tkm,čehož se tak trochu bojím.Cena je kolem 80tkč,je to od známeho,100%původ atd.nezbavuje se ho proto že mu něco je,ale že je to jeho již "nejhorší" auto v baráku
Jinak pokud máš jistotu že to auto mělo slušnýho majitele, není to stavebnice, tak těch 200kkm je prd. Já osobně mám 180kkm a šlape bezchybně. Neexistuje že bys nenastartoval na první pokus. Mám 325i E36 coupé s vanosem. Spotřeba +- 13l na sto. Ale dá se i za deset, já jezdím jak prase, furt po praze a když vyjedu na dálnici tak jedu 180 - 200.
moc pekny jak ma 92-ka najeto 200kkm
probudte se uz konecne vsichni... ty auta maji vsecky pres pul mega nalitano... clovek cte inzeraty a zjisti ze se jeste u nas neprodavalo auto co by melo pres 3 kila na budiku
a ta hlaska s plnou nalozi me tez pobavila
k dokonalosti ji chybelo jenom to nejkrasnejsi zneni: "plna naloz bez kuze a klima"
to jak ctu tak nevim jestli se mam smat nebo brecet...
jianak je to dobra cena, ted zalezi na stavu....

No lidi se chytaj toho co tu plácáš ,že jo.... jinak máš zkreslený mínění o plný náloži,já kolikrát prodával auto v kůži s klimou a lidi se divili že to nemá paměti sedaček když je to plná nálož..... jako aut v plné peci z roku 92 moc není... no a ta cena....no tak si nachystej dalších 50k na brzdy,spojku,tlumiče,oleje a filtry..... protože jestli je za tu cenu v cajku tak si vůl,že ti nestojí ještě u baráku.....rammarty píše:Omlouvám se tak teda bez výbavy,ale je to UPLNĚ jedno výbavu neřeším (že se takové kraviny hned chytnete),hlavně ten motor.

-
- Kontaktovat uživatele:
Stáčení budíků je dost oblož, ale sežere to spousta lidí a když bych měl jet příště za likvidátorem do pojiš?ovny tak si to nechám taky stočit. Oni z toho ty zmrdi pojiš?ovácký dělaj amortizaci. Takže tak 50kkm by bylo super.abdul píše:moc pekny jak ma 92-ka najeto 200kkmprobudte se uz konecne vsichni... ty auta maji vsecky pres pul mega nalitano... clovek cte inzeraty a zjisti ze se jeste u nas neprodavalo auto co by melo pres 3 kila na budiku
k dokonalosti ji chybelo jenom to nejkrasnejsi zneni: "plna naloz bez kuze a klima"
![]()

no vsak klasika.. jako jasne leasingovku taky zajima kolik to ma na budiku.... mi neva kdyz ti rekne ze to ma nalitano 700k no ale na budiku udrzujeme porad tech peknych 165k uz 6 let ze... ale nebudu tvrdit ze 92-ka ma za sebou 2 kila...Lopatta píše:Stáčení budíků je dost oblož, ale sežere to spousta lidí a když bych měl jet příště za likvidátorem do pojiš?ovny tak si to nechám taky stočit. Oni z toho ty zmrdi pojiš?ovácký dělaj amortizaci. Takže tak 50kkm by bylo super.abdul píše:moc pekny jak ma 92-ka najeto 200kkmprobudte se uz konecne vsichni... ty auta maji vsecky pres pul mega nalitano... clovek cte inzeraty a zjisti ze se jeste u nas neprodavalo auto co by melo pres 3 kila na budiku
![]()

Ja nevim jak vy, ale ja mam 325i z 93 roku a mam najeto 150 tis. km. A rekl bych, ze urcite realnejch, protoze to meli 2 lidi, mam servisni knizku vyplnovanou od tovarniho prodeje s razitkama od autorizovanejch servisu BMW. Vsechny stavy pocitadla tam odpovidaj. Myslim, ze zalezi, po kom to auto koupite...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No nevim od koho auta kupujete, ale proč by to mělo mít nalítáno pře půl mega. Můj otec si E36 kupoval úplně novou v 93 roce a má nalítáno necelech 150 tis a to s ní jezdí stále jen on a určitě vim že si tachák nestahoval. Přemejšlí, že jí prodá a těšim se až na to naběhne kouknout třeba někdo z vás a bude povidat jak to má přetočený

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Mrkni do nemecka, uplne bezne auto co ctyri roky ma nalitane pres 200k km...George_D píše:No nevim od koho auta kupujete, ale proč by to mělo mít nalítáno pře půl mega. Můj otec si E36 kupoval úplně novou v 93 roce a má nalítáno necelech 150 tis a to s ní jezdí stále jen on a určitě vim že si tachák nestahoval. Přemejšlí, že jí prodá a těšim se až na to naběhne kouknout třeba někdo z vás a bude povidat jak to má přetočený![]()
![]()
tak to se v ni sveze dycky na velikonoce zeGeorge_D píše:No nevim od koho auta kupujete, ale proč by to mělo mít nalítáno pře půl mega. Můj otec si E36 kupoval úplně novou v 93 roce a má nalítáno necelech 150 tis a to s ní jezdí stále jen on a určitě vim že si tachák nestahoval. Přemejšlí, že jí prodá a těšim se až na to naběhne kouknout třeba někdo z vás a bude povidat jak to má přetočený![]()
![]()

Ja zase znam lidi, kteri delaj 12k km rocne (treba rodice). A taky bys neveril, ze auto 1998 ma najeto 30120km ze? (holt 3 roky se s nim skoro nejezdilo). A je jasne, ze jsou lidi, kteri najedou 100k km rocne...abdul píše:tak to se v ni sveze dycky na velikonoce zeGeorge_D píše:No nevim od koho auta kupujete, ale proč by to mělo mít nalítáno pře půl mega. Můj otec si E36 kupoval úplně novou v 93 roce a má nalítáno necelech 150 tis a to s ní jezdí stále jen on a určitě vim že si tachák nestahoval. Přemejšlí, že jí prodá a těšim se až na to naběhne kouknout třeba někdo z vás a bude povidat jak to má přetočený![]()
![]()
za 11 let najet 150kkm
znam lidi co bezne delaji kilo rocne...
jasne, ale kvuli 12kkm rocne si nikdo nekoupi bawko ze...adam píše:Ja zase znam lidi, kteri delaj 12k km rocne (treba rodice). A taky bys neveril, ze auto 1998 ma najeto 30120km ze? (holt 3 roky se s nim skoro nejezdilo). A je jasne, ze jsou lidi, kteri najedou 100k km rocne...abdul píše:tak to se v ni sveze dycky na velikonoce zeGeorge_D píše:No nevim od koho auta kupujete, ale proč by to mělo mít nalítáno pře půl mega. Můj otec si E36 kupoval úplně novou v 93 roce a má nalítáno necelech 150 tis a to s ní jezdí stále jen on a určitě vim že si tachák nestahoval. Přemejšlí, že jí prodá a těšim se až na to naběhne kouknout třeba někdo z vás a bude povidat jak to má přetočený![]()
![]()
za 11 let najet 150kkm
znam lidi co bezne delaji kilo rocne...