Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Changer či přehrávač na MP3?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Bubi
Klubové ID: 212

#1 Příspěvek od Bubi »

Se všemi těmi úpravami podvozku a podobně se na rozbitých cestách moc často do CD nezaposlouchávám, přeskakuje to.

Mám tam originální BMW Radio-CD přehrávač. Napadlo mi, zda by nešel dokoupit a někam přidat třeba changer kde bych si mohl pouštět z CD skladby ve formátu MP3, ty mají často natahování dat do mezipaměti a nemělo by to přeskakovat.

A nebo nějaký přehrávač kam bych dával jen pamě?ovou kartu s písničkami.

Je to reálné bez nějakých větších zásahů a pod.?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bpytlik »

Neblbni, to je vaha navic :)
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

Bubi píše:Se všemi těmi úpravami podvozku a podobně se na rozbitých cestách moc často do CD nezaposlouchávám, přeskakuje to.

Mám tam originální BMW Radio-CD přehrávač. Napadlo mi, zda by nešel dokoupit a někam přidat třeba changer kde bych si mohl pouštět z CD skladby ve formátu MP3, ty mají často natahování dat do mezipaměti a nemělo by to přeskakovat.

A nebo nějaký přehrávač kam bych dával jen pamě?ovou kartu s písničkami.

Je to reálné bez nějakých větších zásahů a pod.?
A co treba MD (minidisk) ? To "medium" vypada jako obyc disketa, da se na to nahravat i v kompresich (72/80 minut a pak LP2 a LP4 (4CD) - asi dvojnasobky... LP2 se da jaks takz poslouchat a LP4 je tak misto diktafonu) Problem je v tom ze by sis musel asi jeste dokoupit kapesni prehravac ktery jde ptopojit s PC - USB nebo pres opticky vstup s recieverem/vezi) je to ale trosku financne narocnejsi, ale alternativa to je... jo a je to odolne proti otresum ;) Navic pokud si MP3 negrabujes sam a stahujes je z netu tak ta kvalita neni vetsinou nic moc...
Přílohy
MD.jpg
MD.jpg (33.6 KiB) Zobrazeno 3379 x
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

ja mam "jen" MZ-R90 f ty dobe za 14k
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

patras píše:ja mam "jen" MZ-R90 f ty dobe za 14k
tenhle stal 12k, ale ted uz je asi situace zase jina :) mel jsem ho vyhlidnuty kdyz stal 19k bo tak nejak..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bpytlik »

rudosh: naco takove "picoviny"?? Kdyz uz tak at si koupi nejake radio se zabudovanym HDD co umi MP3 a ma klid....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

bpytlik píše:rudosh: naco takove "picoviny"?? Kdyz uz tak at si koupi nejake radio se zabudovanym HDD co umi MP3 a ma klid....
jen ukazuju alternativy....

http://www.katalog.sony.cz/homepage.asp ... ancedAudio

navic tohle taky neni nejlevnejsi :) mozna to dela nekdo levneji, ale tohle jde mimo me...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od skautik Čestný člen »

patras píše:ja mam "jen" MZ-R90 f ty dobe za 14k
mam to same a tehda to byla spicka, sice nema ty dnesni serepeticky a pikacovinky, ale hraje prefektne, je celej kovovej a malej :)

krom toho si nemyslim, ze je to nejlepsi volba do auta :)
Bubi

#10 Příspěvek od Bubi »

Ale já nechci měnit to rádio co tam mám... chci něco přidat, někam, ale neměnit.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RuDoSh »

Bubi píše:Ale já nechci měnit to rádio co tam mám... chci něco přidat, někam, ale neměnit.
jsi napsal changer nebo prehravac.... tak to je jednoducha rada, jen si vyber vyrobce a kup si ten changer :) myslim ze to bude delat kazdy solidni vyrobce... sony ho ma za cca 9k ale nevim jak jsou na tom s laserama, driv meli mrdky...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

RuDoSh píše:sony ho ma za cca 9k ale nevim jak jsou na tom s laserama, driv meli mrdky...
Už ne, starý vynechávalo všude možně, na každým hrbu a teď ta mp40 fachá bez vynechání, hraje všude, na kostkách, na panelovce, po schodech dolů, ty jsem ale sjížděl velmi opatrně :)
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od 530DAT »

Panove CD je dnes za 10,-Kč a fakt mi nevadi je vymenovat 3x casteji nez CD s MP3, prepalit de cokoliv a sehnat taky, proc nekam cpat neco za 10k...
Bubi

#14 Příspěvek od Bubi »

530DAT píše:Panove CD je dnes za 10,-Kč a fakt mi nevadi je vymenovat 3x casteji nez CD s MP3, prepalit de cokoliv a sehnat taky, proc nekam cpat neco za 10k...
Nejde mi o přehazování CD, ale o to aby to nepřeskakovalo což je u mé M3 maličko problém... Proto chci třeba právě changer ALE s MP3! Ty by neměly přeskakovat pokud se to čte do mezipaměti, ne?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#15 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nevim, pokud nechces menit origo radio co mas, tak ti zbyva jen pridat origo changer do kufru a lepe jej zavesit /tlumice, silentbloky,molitan, kdo vi.../..........osobne bych vymenil radio/a repraky-tedy spis jejich imitace/
“Ability is what you're capable of doing.”
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od RedBaron »

530DAT píše:Panove CD je dnes za 10,-Kč a fakt mi nevadi je vymenovat 3x casteji nez CD s MP3, prepalit de cokoliv a sehnat taky, proc nekam cpat neco za 10k...
530DAT: Mám v autě kazetu (říkám tomu ovladač) od JVC + changer na 12 MP3 CD. Je tam 100 hodin muziky, která čeká jenom na stisk toho správného tlačítka. Tolik nejsem schopen poslechnout za celou dovolenou, natož za pár dní. A to mě baví. Funguje to skvěle a přeskočení? Nu, nevím, ještě nebylo. A můj důvod byl především ten, že mě právě ten mariáš s CD rozválenýma všude po autě, podřenýma originálama a další komplikace, prostě nebavily, teď mám co jsem chtěl :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RuDoSh »

navic nacitan do mezipameti nema s MP3 nis spolecne.... to umi i CD changer resp. lepsi "radia"
Bubi

#18 Příspěvek od Bubi »

Hanz píše:nevim, pokud nechces menit origo radio co mas, tak ti zbyva jen pridat origo changer do kufru a lepe jej zavesit /tlumice, silentbloky,molitan, kdo vi.../..........osobne bych vymenil radio/a repraky-tedy spis jejich imitace/
V M3 je originál rádio i celkové ozvučení na supr úrovni, měnit to nechci, hlavně takhle to vypadá supr, zapadá to do toho i vzhledově a zloděje to neláká.

Jinak kdybych tě v tom svezl někde na okresce stylem jakým někdy jezdím, když si chci užít, tak to opravdu molitanem a podobně vyřešit nejde. To prostě musí být nějaké načtení dopředu z toho CD nebo nějak jinak, co já vím.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#19 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

oka, svezeni Bubi-stylem se nebranim :-) nicmene taky mam nizkej podvozek a nizke pneu a relativne obycejne radio bez nacitani mi preskocilo za tu dobu co jej mam 2x, jednou na neskutecnym prejezdu a jednou na supr silnici v Praze...
kdyz chces nechat origo radio, tak pak ti zbyva nez ten changer /nejspis origo, pripadne pokud je to radio Blaupunkt, tak nejakej model od Blaupunktu, jestli maji s nacitanim nevim, hadam ze jo/
“Ability is what you're capable of doing.”
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od 530DAT »

RedBaron píše:
530DAT: Mám v autě kazetu (říkám tomu ovladač) od JVC + changer na 12 MP3 CD. Je tam 100 hodin muziky, která čeká jenom na stisk toho správného tlačítka. Tolik nejsem schopen poslechnout za celou dovolenou, natož za pár dní. A to mě baví. Funguje to skvěle a přeskočení? Nu, nevím, ještě nebylo. A můj důvod byl především ten, že mě právě ten mariáš s CD rozválenýma všude po autě, podřenýma originálama a další komplikace, prostě nebavily, teď mám co jsem chtěl :D
Tento důvoda chapu, jen ty prace nez to clovek seradi...no ale pokud je to archyv tak asi zadna neni, jinam me nic nikdy nepreskocilo!!! a u Mini disku se to stavalo bezne
Odpovědět