Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Changer či přehrávač na MP3?
Se všemi těmi úpravami podvozku a podobně se na rozbitých cestách moc často do CD nezaposlouchávám, přeskakuje to.
Mám tam originální BMW Radio-CD přehrávač. Napadlo mi, zda by nešel dokoupit a někam přidat třeba changer kde bych si mohl pouštět z CD skladby ve formátu MP3, ty mají často natahování dat do mezipaměti a nemělo by to přeskakovat.
A nebo nějaký přehrávač kam bych dával jen pamě?ovou kartu s písničkami.
Je to reálné bez nějakých větších zásahů a pod.?
Mám tam originální BMW Radio-CD přehrávač. Napadlo mi, zda by nešel dokoupit a někam přidat třeba changer kde bych si mohl pouštět z CD skladby ve formátu MP3, ty mají často natahování dat do mezipaměti a nemělo by to přeskakovat.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
A co treba MD (minidisk) ? To "medium" vypada jako obyc disketa, da se na to nahravat i v kompresich (72/80 minut a pak LP2 a LP4 (4CD) - asi dvojnasobky... LP2 se da jaks takz poslouchat a LP4 je tak misto diktafonu) Problem je v tom ze by sis musel asi jeste dokoupit kapesni prehravac ktery jde ptopojit s PC - USB nebo pres opticky vstup s recieverem/vezi) je to ale trosku financne narocnejsi, ale alternativa to je... jo a je to odolne proti otresumBubi píše:Se všemi těmi úpravami podvozku a podobně se na rozbitých cestách moc často do CD nezaposlouchávám, přeskakuje to.

- Přílohy
-
- MD.jpg (33.6 KiB) Zobrazeno 3379 x
-
- Kontaktovat uživatele:
jen ukazuju alternativy....bpytlik píše:rudosh: naco takove "picoviny"?? Kdyz uz tak at si koupi nejake radio se zabudovanym HDD co umi MP3 a ma klid....
http://www.katalog.sony.cz/homepage.asp ... ancedAudio
navic tohle taky neni nejlevnejsi

-
- Kontaktovat uživatele:
jsi napsal changer nebo prehravac.... tak to je jednoducha rada, jen si vyber vyrobce a kup si ten changerBubi píše:Ale já nechci měnit to rádio co tam mám... chci něco přidat, někam, ale neměnit.

Nejde mi o přehazování CD, ale o to aby to nepřeskakovalo což je u mé M3 maličko problém... Proto chci třeba právě changer ALE s MP3! Ty by neměly přeskakovat pokud se to čte do mezipaměti, ne?530DAT píše:Panove CD je dnes za 10,-Kč a fakt mi nevadi je vymenovat 3x casteji nez CD s MP3, prepalit de cokoliv a sehnat taky, proc nekam cpat neco za 10k...
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
530DAT: Mám v autě kazetu (říkám tomu ovladač) od JVC + changer na 12 MP3 CD. Je tam 100 hodin muziky, která čeká jenom na stisk toho správného tlačítka. Tolik nejsem schopen poslechnout za celou dovolenou, natož za pár dní. A to mě baví. Funguje to skvěle a přeskočení? Nu, nevím, ještě nebylo. A můj důvod byl především ten, že mě právě ten mariáš s CD rozválenýma všude po autě, podřenýma originálama a další komplikace, prostě nebavily, teď mám co jsem chtěl530DAT píše:Panove CD je dnes za 10,-Kč a fakt mi nevadi je vymenovat 3x casteji nez CD s MP3, prepalit de cokoliv a sehnat taky, proc nekam cpat neco za 10k...

V M3 je originál rádio i celkové ozvučení na supr úrovni, měnit to nechci, hlavně takhle to vypadá supr, zapadá to do toho i vzhledově a zloděje to neláká.Hanz píše:nevim, pokud nechces menit origo radio co mas, tak ti zbyva jen pridat origo changer do kufru a lepe jej zavesit /tlumice, silentbloky,molitan, kdo vi.../..........osobne bych vymenil radio/a repraky-tedy spis jejich imitace/
Jinak kdybych tě v tom svezl někde na okresce stylem jakým někdy jezdím, když si chci užít, tak to opravdu molitanem a podobně vyřešit nejde. To prostě musí být nějaké načtení dopředu z toho CD nebo nějak jinak, co já vím.
oka, svezeni Bubi-stylem se nebranim
nicmene taky mam nizkej podvozek a nizke pneu a relativne obycejne radio bez nacitani mi preskocilo za tu dobu co jej mam 2x, jednou na neskutecnym prejezdu a jednou na supr silnici v Praze...
kdyz chces nechat origo radio, tak pak ti zbyva nez ten changer /nejspis origo, pripadne pokud je to radio Blaupunkt, tak nejakej model od Blaupunktu, jestli maji s nacitanim nevim, hadam ze jo/

kdyz chces nechat origo radio, tak pak ti zbyva nez ten changer /nejspis origo, pripadne pokud je to radio Blaupunkt, tak nejakej model od Blaupunktu, jestli maji s nacitanim nevim, hadam ze jo/
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
Tento důvoda chapu, jen ty prace nez to clovek seradi...no ale pokud je to archyv tak asi zadna neni, jinam me nic nikdy nepreskocilo!!! a u Mini disku se to stavalo bezneRedBaron píše:530DAT: Mám v autě kazetu (říkám tomu ovladač) od JVC + changer na 12 MP3 CD. Je tam 100 hodin muziky, která čeká jenom na stisk toho správného tlačítka. Tolik nejsem schopen poslechnout za celou dovolenou, natož za pár dní. A to mě baví. Funguje to skvěle a přeskočení? Nu, nevím, ještě nebylo. A můj důvod byl především ten, že mě právě ten mariáš s CD rozválenýma všude po autě, podřenýma originálama a další komplikace, prostě nebavily, teď mám co jsem chtěl530DAT píše:Panove CD je dnes za 10,-Kč a fakt mi nevadi je vymenovat 3x casteji nez CD s MP3, prepalit de cokoliv a sehnat taky, proc nekam cpat neco za 10k...