Zozente mi prosim vas nejaky schopný kvalitný a spolahlivý spätný ventil, ktorý bude 100% tesnit a dlho vydrzí (cca. 100000 km)
Je to posledná pomoc touto cestou, ako sa vyhnút kúpe nového benz. cerpadla BOSCH, ktore mi tecie resp. spätny ventil prepústa a neudrzí tlak v systéme. Rozoberal som tento problém v príspevku.Dik za pomoc.
Odvtedy:
Kupil som tu u nás ventil, ale chudák nevydrzal tie tlaky a po mesiaci resp. po 2000 km umrel. To bol membránový. Tesnil vsak vynikajúco. Auto super startovalo aj po dlhsej chvíle.
Potom som kúpil dalsi, iný, a ten zas skoro vobec netesní. Je to guličkový s pruzinou s kovovou dosadacou plochou. Proste netesní.
Vycerpal som vsetky pomoci a moznosti z mojho okolia, takze teraz mi auto dlho startuje atd atd atd...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spätný ventil
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Onehda jsem si chtel nechat koupit tenhle ventil v AuTecu a kupujicimu bylo sdeleno, ze uz je nedodatelny a nahrada pry neni.darmon píše:ano jako original ho E36 neobsahuje ale to nevylucuje to co rikam, protoze v roce 88 byl recall na E32 750i kde jedna z dvou pump zacla takhle silet tak ho dodavali k dodatecne montazi, retrofit cislo dilu je Part#: 16-14-9-068-988
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition