Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výfuky,křídla,mračítka...made in Poland

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
m.deejay

#1 Příspěvek od m.deejay »

Jaký máte zkušenosti s laděnýma výfukama, různejma plastama (křídla, mračítka apod.) z Polska ? Co vím, daj se sehnat za super peníze, ale co kvalita-výkon ? Víte kde se konaj velký burzy s tímto sortimentem ? Já vím o jednom týpkovi z Náchoda, kterej jezdí někam do Lubinu...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal m.deejay
[B]Jaký máte zkušenosti s laděnýma výfukama, různejma plastama (křídla, mračítka apod.) z Polska ? Co vím, daj se sehnat za super peníze, ale co kvalita-výkon ? Víte kde se konaj velký burzy s tímto sortimentem ? Já vím o jednom týpkovi z Náchoda, kterej jezdí někam do Lubinu...

tech typku je tady vic ... jezdej kazdej druhej tejden sobota.

ty vejfaly jsou ty co nabizi hanz (za litr drahy) kridla a td - je to celkem jedno az na to ze to poradne nebude nikdy pasovat. Proste za malo penez hodne prace. Jinak tam muzes koupit za supr prachy veskery ND a tuningovy dily od svetovejch vyrobcu (vetsinou corky za babku) atd...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
m.deejay

#3 Příspěvek od m.deejay »

to patras : Já znám kluka, kterej má ten vejfal už přes dva roky a pořád dobrý-nehnije. A je to skutečně v tom Lubinu ? Jinak co já vím tak třeba v Litomyšli v E 35 prodávaj taky polský plasty tak o 100 % dráž...Já jsem se tam chtěl vypravit jen tak ze zvědavosti, co tam maj k sehnání na moje auto...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

do Lubinu jsem taky jezdil a tahat spoilery byl docela dobrej jop, ale něměl jsem na to pak čas, ze začátku to byla bída, ale časem se lepšili, měl jsem dokonce speciální ceny, např mračítka asi za 190 kč, přední spoiler na E30 700kč :D
m.deejay

#5 Příspěvek od m.deejay »

A víte někdo jak to v Lubinu funguje dnes ? Kterej den tam jsou a jaký maj ceny ?
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

co já vím tak tam jsou každou sobotu asi od sedmi do dvanácti, ceny nevím, ale budou lepší než u nás, jde o to jestli se ti to vyplatí.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

ceny pocitej tak polovinu ceny nez bys to koupil tady na vrakaci ... co se tyce ND plasty fakt za malo .... minumumn pul ceny
m.deejay

#8 Příspěvek od m.deejay »

Jinak nevíte, jestli je něco podobnýho blíž k českejm hranicím ?
Jinak jsem se bavil s kámošem co tam dřív jezdil a ten si kupoval např. bílý blinkry na E 36 - nový za 350 (2ks), křídlo m3 za 2000, chip za 4000 a všechno mu pasovalo a fungovalo, protože si mohl tam vyzkoušet....
k0v1

#9 Příspěvek od k0v1 »

Dalsia dobra burza je v Gliwiciach(55 km od Buhumín – Chalupki)
viz. clanok:

Gliwicky raj

Vím, že mám zpoždění, ale dřív jsem to vážně nestih. Takže teď tu mám pro vás slíbenou reportáž z polských Gliwic. Po ostravské autoburze jsem navštívil tuhle a nevědel jsem, kam dřív skočit a na co koukat. Všude bylo všeho až moc…

Burza je zhruba 55 km od hranic, přesněji přechodu Buhumín – Chalupki, nebo 60 km od přechodu Chotěbuz. A? zvolíte kteroukoli variantu přechodu, chci vás upozornit – polští policisté jsou velmi neúprosní lidé a pokuty jsou skutečne vysoké – od 1 000 zlotých a výš! Proto dbejte na rychlost a dodržení polských předpisů. Může se stát, že pokud nebudete mít na zaplacení, tak si vás tam jednoduše nechají. Seberou vám pas a vyzkoušíte pohodlí zdejších šatlav. V obci Rybnik je už půlroku objížďka, a tak se řiďte značkami.
Vjezd do areálu autoburzy se platí předem, a to 2,5 zlotých. V tomto poplatku je zahnut vjezd a parkovné. Předem si však vyměňte peníze, protože s českými nebo slovenskými korunami se tu nechytáte.
Co vás určite zarazí je rozloha a plocha areálu. Ostrava sa může stydět. Na ploše 1/3 km čtverečních tady najdete šílené množství náhradních dílů, a zvláště tunigových doplňků. Kdo chce něco do motoru, nebo celý motor - vybere si. Stejně je to u světel, interiérů, kol, blatníků, nárazníků a taky u hudby. Co chcete, to tu mají – od levných dílů až po ty hodně mastné…
Vydavatelem jsem byl pověřen výběrem náhradních dílů na Mercedes 600 SEL – poněkud luxusnější vození. A jak myslíte, že jsem dopad? No jasně, že jsem našel, co jsem potřeboval. Přednedávnem jsem byl taky móc šikovný a boural jsem svého fordíka. Takže nové světlo na Sierru u nás stojí 1 500 – 1 700 Kč a tady jsem ho pořídil v přepočtu na české kačky za 800. Poměrně slušný rozdíl, ne?
Co se týče spoilerů, no zrovna nad kvalitou jsem se neudělal, ale po přebroušení a překytování bude dojem velmi slušný. Za ty prachy, no nekup to! Velice dobrá věc, kterou jsem neviděl nikde u nás ani na burzách, ani na vrakovištích, je, že tady veškeré díly, které mají co dočinění s vazelínou anebo s oleji a různou jinou špínou, mají tady zabaleny do smrš?ovací folie. Takže vy přijedete třeba i v obleku a s kravatou, a přesto zůstanete čistí jako lilie. Takže opravdu tahle burza stojí za podívaní a určitě i za nějaký ten nákup. Musím se však omluvit za fotky - toto opravdu není mými „olšovými“ ručičkami, ale musel jsem škemrat o každou fotku. Samovolné focení tady totiž hrozilo novou zubní protézou a na tu jaksi ještě nemám. Kde jsem fotil bez ptaní, chtěli na mně vystartovat gorilky… Tak na závěr. Pozor na předpisy a fo?áky nechte doma.
m.deejay

#10 Příspěvek od m.deejay »

Jestli máte někdo další zkušenosti a informace, piště je sem .... :cool:
Centr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Centr »

Chtěl jsem se zeptat kde to v tech Gliwicich je? Najdu to tam?
fornax

#12 Příspěvek od fornax »

Je to u jedné šachty. Pokud pojedeš bzro ráno tak se pověsíš na nějakého "čecha" nabo zjevného burzistu a ten tě tam zavede. V neděli ráno všichni jedou na burzu:walk: A když ne tak se první babičky, která nejde na burzu ale do kostela zeptáš kde je GIELDA tak te zcela jistě nasměřuje:D :D Je to burza nejen autodílů, tak tam chodí nakupovat i paničky s dětmi
Centr
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Centr »

Ta Burza je pouze v Neděli nebo i přes tyden?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Centr
[B]Ta Burza je pouze v Neděli nebo i přes tyden?

nedele only (alespon co vim)
Maverick

#15 Příspěvek od Maverick »

Ja myslím že sobotu a v neděli, ale autoburza hlavně v neděli. Přes týden určitě nee
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Maverick
[B]Ja myslím že sobotu a v neděli, ale autoburza hlavně v neděli. Přes týden určitě nee

lubin 100pro v sobotu , musis ale hned rano kolem 7 - to se tam daj koupit i ND a tuning z corek za :2kiss:
m.deejay

#17 Příspěvek od m.deejay »

Nevíte za kolik se tam dá sehnat zadní díl vejfalu s pěknou koncovkou ?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal m.deejay
[B]Nevíte za kolik se tam dá sehnat zadní díl vejfalu s pěknou koncovkou ?

funglofka to samy co nabizi hanz kolem 1500,-
Odpovědět