Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Důležité - 320i coupé koupit nebo ne?
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase našel něco lepšího, je to 320i z 04/1992, najeto 167000, pořád servisovaný v BMW, černá kůže, el. šíbr, 2x vyhřívaný sedačky, 17"kola, M-zrcátka, M-podvozek, nový brzdy vpředu i vzadu. Nebouraný, 4. majitel. Ten motor je E50. Jsou k tomu ještě ty origo BMW hliníky z 92ýho se zimákama. Je fakt pěkná, origo lak, skoro žádný škrábance, uvnitř velmi pečovaná.
Chce za ni 5.800 €, to je mě ale moc, na ty najetý kilometry, no ale je to 6ti vál... To je lepší než 318ieso, né?
Co by jste za to dali?
Řekl jsem že mu za ni dám 5000 na ruku, to je nějakých 150 tis. Nesouhlasil, že tak bez kol, ale že za 5300 se domluvíme. Viděl jsem jich už hodně, ale všechny byly od nějakých turků a cizinců, tohle jezdili jenom němci. Od cizince - není doloženo serv. knížkou, zabordelařený jak prase, no hnus, ale zase víc tuningu. Rozhodl jsem se, že bych po dlouhým hledání do toho šel. Ten inzerát tam je teprve 3 dny. Zítra bych pro ni jel.
Tak co???
Chce za ni 5.800 €, to je mě ale moc, na ty najetý kilometry, no ale je to 6ti vál... To je lepší než 318ieso, né?
Co by jste za to dali?
Řekl jsem že mu za ni dám 5000 na ruku, to je nějakých 150 tis. Nesouhlasil, že tak bez kol, ale že za 5300 se domluvíme. Viděl jsem jich už hodně, ale všechny byly od nějakých turků a cizinců, tohle jezdili jenom němci. Od cizince - není doloženo serv. knížkou, zabordelařený jak prase, no hnus, ale zase víc tuningu. Rozhodl jsem se, že bych po dlouhým hledání do toho šel. Ten inzerát tam je teprve 3 dny. Zítra bych pro ni jel.
Tak co???
- Přílohy
-
- bawo01.jpg (11.4 KiB) Zobrazeno 2907 x
-
- bawo01.jpg (11.4 KiB) Zobrazeno 2907 x
ja myslim ze je to docela dobry .. pokud se ti libi stav toho auta tak do toho klidne di. S IS bych to asi nesrovnaval, nejde ani tak o vykon jako spis o povahu toho auta. Diky Hanzovi, kterej me na ten vyraznej rozdil i upozornil a pak mi pucil svoje auto, sem fakt poznal jak rozdilnou charakteristiku maj ctyrvalce a sestivalce. Jak rikam, pokud se ti libi a je v dobrym stavu, di do toho. Cena se mi zda fain a funnu si zazijes pokud budes chtit taky dost .. ze jo Roberte?
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Jawak: Ono taky dost záleží na prioritách. Já jsem poprvé jel v bávu s Hansem a od tý doby bych to nevzal bez klima (kterou dost lidí pohrdá). Letošní cestování bych bez klima nedal. Když je venku (nad silnicí) vzduch kolem 35°C, nepomůže ani šíbr...Já četl inzeráty 4 roky, ale nutno uznat, že jsem taky dlouho neměl prachy...Za ty prachy se dá sehnat lepší, ale jak říkáš sám, mohlo by to trvat dlouho..
no ja jsem asi dementni, ale me klima v aute vadi, na delsi cesty jo, ale do mesta je to na hovno.... automaticka to na tech 20° neochladi za tak kratkou dobu z manualu budes tak nachlazenej, radsi jedu se stazenejma voknama a vetram jak splasenej nez tam mam kilo tak je vyvetrano a muzu vklidku zavirat.
zase v autobuse a vlaku bych bez ni neprezil
zase v autobuse a vlaku bych bez ni neprezil