Už je to u Krámského, zítra snad budu vědět něco bližšího.
Každopádně při nejhorším scénáři, máte někdo (kromě Hanze, už jsem to s ním probíral) kontakt na levnější převedovku než za cca. 105 tisíc co jsem sehnal zatím já?
Cau, ja teraz zhanam motor na M3, ale este 3.0L, ale na 6kvalt som narazil na [url]http://www.mobile.de,[/url] ale aj na dalsich podobnzch strankach a cena okolo 1500EUR
Originál zaslal Bubi Před 3 dny začala blbnout zpátečka, vyskakovala.
Už je to u Krámského, zítra snad budu vědět něco bližšího.
Každopádně při nejhorším scénáři, máte někdo (kromě Hanze, už jsem to s ním probíral) kontakt na levnější převedovku než za cca. 105 tisíc co jsem sehnal zatím já?
Originál zaslal rene kurc Bubi: nic neslibuju,ale možná ji budu mít tu 6ti kvaltovou převodovku a je z auta co mělo najeto 10kkm.Zjistím a dám ti vědět.
Paráda, převodovka je OPRAVENA!!! Krámský dokázal vyměnit vadné součástky za dobré z jiné rozbité převodovky! Šikulka! Teď jedou do Chorvatska na závody, auto si vyzvednu po víkendu.
Originál zaslal Bubi Paráda, převodovka je OPRAVENA!!! Krámský dokázal vyměnit vadné součástky za dobré z jiné rozbité převodovky! Šikulka! Teď jedou do Chorvatska na závody, auto si vyzvednu po víkendu.
Tak to je velika skoda ze nepojedes do Brna na Okruh .. tajne sem v to doufal.