Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém se stroboskopem..
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Asi před 2 měsícema sem si koupil a nainstaloval do předních blinkrů bílé stroboskopy..Ten den vše fungovalo perfektně až do té doby než přišla noc..Po uplném setmění začal stroboskop blbnout ..Ten stroboskop co je nejblíž k tý krabičce s regulací ten blikal normálně ale ten druhý s delším káblem na druhé straně začal vypadávat a blikal jen jeden a po chvilce si zase bliknul a zase pausa a takhle pořád do kola..Po týdnu jsem přišel na takovou zajímavost že když sem si večer svítil baterkou na káblíky, posvítil jsem si na ten blinkr ve kterým je ten stroboskop, který nefunguje tak jak má..A ouhle jen sem posvítil v tý tmě na ten blinkr hned to začalo blikat jak to správně blikat má..Vypnu baterku a zase to nebliká, zapnu baterku a v pohodě..prostě to reaguje na světlo
..Všechny spoje mám sletované až na jeden ale tím to být nemůže nebo aspon nemělo by..Několikrát projíté..Když jsem byl v Hradci Králové na tom tuning srazu tak stejnej problém tam mělo hodně aut..Proto nemá tu někdo z Vás stejnej problém nebo nevyřešili ste to náko?..Je to pro mě fakt záhada a kort ta baterka když se s nou posvítí na ten stroboskop..Předem dík..

- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
JJ to je fakt, jezdí s tím už kde jakej blbec..Ale na druhou stranu vypadá to pěkně..Ono v dnešní době se to dá sehnat už pod 500 Kč, tak neni divu že si to někdo dá na svý auto..Já to viděl u Hanze na jeho kárce a vypadalo to moc pěkně, byla to machrovinka..Jako kdyby byl od tajných...
..
P.S.:Jinak chlapi opravdu nikdo z vás neví čím by to mohlo být že to takhle blbne?Je to pro mě fakt záhada i když bych ty stroboskopy vyhodil z auta ven tak stejně mě to bude v hlavě vrtat čím to bylo..

P.S.:Jinak chlapi opravdu nikdo z vás neví čím by to mohlo být že to takhle blbne?Je to pro mě fakt záhada i když bych ty stroboskopy vyhodil z auta ven tak stejně mě to bude v hlavě vrtat čím to bylo..