Originál zaslal Lukas H. Jasne, ale vubec jsem to nepoznal, teda na vykonu... Ma to pak ale lepsi zvuk... Asi hodne zalezi na tom jak ho mas ucpanej...
Nevim jak je ucpanej, ale zkoušim co se dá. Pořád se mi zdá, že nejede jak by asi měl. Otázka je, jestli po něm nechci trochu moc.
Posledně sem měřil tlak turba a ten je dobrej, až moc dobrej. Ukázal mi 1 atm a jelikož budík určitě něco proměří, tak bych tipnul tak 0,95 a to je celkem dost. Tak nevim.
Originál zaslal Petr Nevim jak je ucpanej, ale zkoušim co se dá. Pořád se mi zdá, že nejede jak by asi měl. Otázka je, jestli po něm nechci trochu moc.
Posledně sem měřil tlak turba a ten je dobrej, až moc dobrej. Ukázal mi 1 atm a jelikož budík určitě něco proměří, tak bych tipnul tak 0,95 a to je celkem dost. Tak nevim.
Originál zaslal Lukas H. Ty mas moznost ho zmerit a postelovat????
Změření neni nijak složitý, natáhnul sem hadičku od sání dovnitř a připojil budík. Sebral sem ho od filtrace na bazen, má jemnou stupnici. A to seřízení taky asi nebude problém , jen to někde zvednout. Pokud to máš mechanický, tak se zřejmě poladí táhlo od klapky obtoku turba.
Originál zaslal Petr Změření neni nijak složitý, natáhnul sem hadičku od sání dovnitř a připojil budík. Sebral sem ho od filtrace na bazen, má jemnou stupnici. A to seřízení taky asi nebude problém , jen to někde zvednout. Pokud to máš mechanický, tak se zřejmě poladí táhlo od klapky obtoku turba.
Mno ty vole, takovej kutil Tim... Nerad bych neco zkurvil...
Originál zaslal Lukas H. Mno ty vole, takovej kutil Tim... Nerad bych neco zkurvil...
Ničeho se neboj ,nemáš tam co zkurvit. Kdyby se ti povedlo to přehnat, tak se stejně nenechá přetlakovat. Je tam pojistka, ta krabička u palivovýho filtru a ta hlídá přetlakování. Vede do ní hadička ze sání.
Originál zaslal skautik pokud jde o to zmereni, tak tam nezkurvis nic, jen potrebujes presnej manometr a nejakou hadici nejelip dimenzovanou na tlak aspon 3atm
pak uz se dostat jen k tomu turbu
Je tam tlak v serii 0,8, takže nepotřebuje nijak moc dimenzovanou hadici.
Originál zaslal Petr Ničeho se neboj ,nemáš tam co zkurvit. Kdyby se ti povedlo to přehnat, tak se stejně nenechá přetlakovat. Je tam pojistka, ta krabička u palivovýho filtru a ta hlídá přetlakování. Vede do ní hadička ze sání.