Zdravíčko, pánové.
Měl bych na vás dvě prosbičky:
1/ nemáte někdo tip na chladič a saharu ke klimě?
2/ neposlal by mi někdo taky to ETK? Nemůžu ho nikde sehnat. Zkoušel jsem ukecat jednoho chlápka z BMW v Olomouci, ale marně. Už se mi o něm i zdá! Tak mi ho někdo pošlete - Georgis, Baxon?? Díky předem. Tel: 602510999, 721481188.
PS: Pro všechny, které to zajímalo: úpravu TD na TDS mám domluvenou s kamošem na konec září. Dřív nemá čas ani on ani já.Všechno už mám až na nějaké držáky. Tam by mi pomohlo to ETK. :drive:
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chladič a ETK
-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Chladič na klimu jsem kupoval v Eurocars Ostrava a byl od Helly(krasavec). Trochu s tím byly problémy, protože se napoprvé netrefili do typu podle roku výroby, ale na podruhé v pohodě a stál něco málo přes 8k. V origo stojí 12k. Záleží jaký máš rok výroby báwa. Čím starší tím se hůř shání a je dražší. Na báwa od r.v. 1993 stojí od 6,5k do 7,5k ale od jiného výrobce, třeba kelly.
Nejlepší je vyndat starý chladič (jinak kondenzátor) a na horním okraji je nalepen štítek s číslem origo BMW, podle něj pak v katalogu dohledáš od jiných výrobců ten přesný typ.
V ETK mi to moc nesedělo.:bigok:
Nejlepší je vyndat starý chladič (jinak kondenzátor) a na horním okraji je nalepen štítek s číslem origo BMW, podle něj pak v katalogu dohledáš od jiných výrobců ten přesný typ.
V ETK mi to moc nesedělo.:bigok:
To Georgis- Dík za radu, ale ty ceny jsou nějak moc vysoko. Ptal jsem se na cenu v BMW v Olomouci a tam mi řekli, že chladič i se saharou vyjde origo od nich na 11 000,- vč. DPH. Tak teď teda nevím. Ještě to ověřím.
Jinak, někde dřív jsem četl, že máš ETK na CD. Nemohl bys mi ho taky vypálit a třeba na dobírku poslat? Dost by mi to pomohlo. Díky předem.
Jinak, někde dřív jsem četl, že máš ETK na CD. Nemohl bys mi ho taky vypálit a třeba na dobírku poslat? Dost by mi to pomohlo. Díky předem.