Mno normálně prý kolem 14k za pár,ale mám slíbený pár za 7500 tak když budeš chtít tak ti vezmu taky.Nové v krabici.Mno možná že když vezmu 2páry dá mi slevu,ale musel bych se zeptat.
Hmmm, to zní dobře. A sou přímo do E36, nemusí se nic předělávat? Nevim jestli by tam padly z E46. Jo a jestli by měl někdo foto těch světel, tak ho prosím sem šoupněte a? si to pořádně prohlídnu.
Ne do Wartburga,no jasně že origo do e36ky!!! Ale ten kámoš je te? na dovči tak musíme počkat tak týden.Volal jsem mu a nebral mi to a pak mi psal,že se válí někde u moře.
Hmmm, zajímavý. Ty světla za 8990,- se mě zdají uplně stejný jako mam na autě, akorát že mají ty kroužky. Tak mě tak napadá jestly se ty kroužky neprodávají samostatně.
Ty kroužky sou vlastně vobrysovky, tak když z paraboly na dálkovy světlo vyndam obrysovku a kabel zapojim do těch kroužků, tak mam stejnej efekt, ale určitě za mnohem méně peněz.
Kdyby někdo o nich něco věděl, a? dá vědět.
Originál zaslal lupik Hmmm, zajímavý. Ty světla za 8990,- se mě zdají uplně stejný jako mam na autě, akorát že mají ty kroužky. Tak mě tak napadá jestly se ty kroužky neprodávají samostatně.
Ty kroužky sou vlastně vobrysovky, tak když z paraboly na dálkovy světlo vyndam obrysovku a kabel zapojim do těch kroužků, tak mam stejnej efekt, ale určitě za mnohem méně peněz.
Kdyby někdo o nich něco věděl, a? dá vědět.
no nevim, kam by prisli? jinak si myslim, ze je to jen ten vnitrek tech svetel, protoze jinak nevim proc by meli za 15k to same, ale opravte me mozna se milim
Originál zaslal lupik Mílíš. U těch za 15k máš čirou optiku a tu divnou obří žárovku. Kdybych měl ty čirý světla na mojem BMWáku, tak bych se posral blahem.